Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 23.4. – svátek slaví Vojtěch

Kärcher otevřel ve Zlíně již svou devátou pobočku

Zveřejněno: 22. 6. 2022

Společnost Kärcher, přední výrobce čisticí a úklidové techniky, otevřela další novou moderní prodejnu. Zákazníci ji najdou v Hřebíčkově ulici ve Zlíně Malenovicích a mohou si zde potřebnou techniku nejen koupit, ale i zapůjčit. Stejně tak jim je k dispozici školený personál pro odborné poradenství. Jedná se již o 9. pobočku firmy Kärcher. Otvíráním dalších kamenných poboček, které slouží jako prodejny, půjčovny a zároveň servisní centra firma reaguje na návrat lidí do kamenných obchodů.

Ve všech Kärcher Centrech zákazníci najdou široký výběr portfolia čisticích přístrojů, příslušenství a čisticích prostředků pro soukromé i firemní použití.

Výhod kamenných poboček je hned několik. Tou hlavní je možnost si produkt přímo prohlédnout, osahat a vyzkoušet, důležitá je také poradenská stránka výběru a nákupu. Na prodejnách Kärcher jsou vyškolení experti na nejnovější technologie, kteří dokáží s výběrem a nákupem erudovaně poradit a najít individuální řešení z oblasti čištění. V případě, že zákazník potřebuje pouze doma vyčistit koberec nebo vysát nepořádek po provedených opravách, může si zde potřebný přístroj jednoduše zapůjčit.

Ve všech Kärcher Centrech pak zákazníci najdou široký výběr portfolia čisticích přístrojů, příslušenství a čisticích prostředků pro soukromé i firemní použití. Vhodné řešení zde nalezne jak ten, kdo hledá vysokotlaký čistič či vysavač pro svoji domácnost nebo zahradu, tak i ten, který hledá systémové řešení v oblasti čištění pro podnik či instituci.

Nová pobočka Kärcher ve Zlíně.
Nová pobočka Kärcher ve Zlíně.

„Jsem velice ráda, že se nám daří v ČR rozšiřovat nejenom portfolio našich výrobků a řešení, ale že se nám daří také rozšiřovat počet našich poboček. Nyní máme již 9 vlastních Kärcher Center – zbrusu novou ve Zlíně, v Praze dvě, dále pak v Modleticích u Prahy, Kolíně, Mladé Boleslavi, Teplicích, Jihlavě a Brně. Plus ještě lze počítat jako desátou pobočku Kärcher Outlet v Praze 5,“ říká Milada Skutilová, jednatelka Kärcher ČR.

Seznam poboček Kärcher a stejně tak všech partnerských prodejců, naleznete zde.

Autor: redakce Agroportal24h.cz
Foto: Kärcher

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.