Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Kubota Orange Days 2022 – Předváděcí dny japonské žací, komunální a zemědělské techniky se blíží!

Zveřejněno: 28. 2. 2022

K.B.T. PROFTECH společně s regionálními partnery připravuje tradiční předváděcí dny žací, komunální a zemědělské techniky pod názvem Kubota Orange Days 2022. Termíny předvádění jsou vyhlášeny v březnu, dubnu, květnu a červnu.

Akce Kubota Orange Days 2022 slibuje hojné zastoupení žací, komunální a zemědělské techniky.

Pořadatel akce Kubota Orange Days 2022, berounská firma K.B.T. PROFTECH, spolupracuje s významnými regionálními partnery v regionech Biskupice, Vavřinec, Volyně, Domažlice, Kynšperk nad Ohří, Jindřichův Hradec, Roudnice nad Labem, Týniště nad Orlicí, Frýdek-Místek, Frenštát pod Radhoštěm, České Budějovice a Tábor.

„Vážení zákazníci a přátelé značky Kubota. I v této době si Vás dovolujeme pozvat na předváděcí akce žací, komunální a zemědělské techniky Kubota. Rádi Vám nabídneme a předvedeme zástupce modelů největšího výrobce komunální techniky na světě. Údržba nejsou jen travnaté plochy, ale i chodníky, parkoviště a místní komunikace, budeme se těšit na Vaši návštěvu,“ uvádí K.B.T. PROFTECH.

Na návštěvníky se těší regionální prodejci techniky: ZÁLESÍ a.s., VOBOSYSTÉM s.r.o., LIVA Předslavice, Agrowest a.s., MALCOM CZ, s.r.o., FarmTechnik s.r.o., AGRICO, s.r.o., MITRENGA a.s., LIPKA HQ, ELVA PROFI s.r.o. a Gregor a syn, s.r.o.

K vidění bude široká škála strojů

Hledáte pomocníka do komunálních služeb nebo zemědělství? Pak jsou předváděcí dny Kubota Orange Days 2022 pro vás správným místem.

K vidění budou traktorové sekačky pro privátní, obecní a hobby využití, žací traktory s integrovaným sběrným košem, bočním nebo zadním výhozem a čelním sečením. Z univerzálních a zemědělských traktorů se budou prezentovat modely s výkonem motoru od 12 přes 100 koní v nejrůznějším provedení. Nejmodernější malotraktory navazují na více než padesátiletou výrobu malotraktorů ve firmě Kubota. Dodnes patří k tomu nejkvalitnějšímu, co značka nabízí. U malotraktorů a traktorů Kubota je standardem vynikající ergonomie, výkonnost a jednoduché ovládání umožňují maximální produktivitu. Komponenty vysoké kvality z vlastní produkce jako jsou motory, převodovky, nápravy a kabiny garantují kvalitu a spolehlivost.

Program turné Kubota Orange Days 2022.
Program turné Kubota Orange Days 2022.
Autor: redakce Agroportal24h.cz
Foto: Kubota

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.