Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Kubota zahájila spolupráci se společností Microsoft, aby urychlila svou digitální transformaci

Zveřejněno: 19. 3. 2020

Japonská Kubota oznámila, že zahájila víceletou spolupráci se společností Microsoft. Cílem je urychlit digitální transformaci společnosti Kubota. Prostřednictvím aliance bude Kubota přesouvat svou IT infrastrukturu a systémy SAP na důvěryhodnou cloudovou platformu Microsoft Azure.

Kubota vstupuje do segmentu výkonnějších traktorů

Tímto krokem Kubota zefektivní své obchodní operace a urychlí vývoj inovací. Obě společnosti budou dále vyvíjet nová řešení založená na umělé inteligenci (AI) - pro podniky působící v oblasti potravin, vody a životního prostředí. Integrace systémů do cloudu Microsoft Azure také umožní Kubotě zefektivnit její provoz a globálně zrychlit využití integrovaných dat.

Kubota bude také spolupracovat se společností Microsoft na spuštění nové laboratoře AI Machine Learning Lab zaměřené na urychlení vývoje inovací. Laboratoř bude sloužit k zaškolení nových vývojářů, kteří vytvářejí řešení AI. Microsoft využije své rozsáhlé znalosti a pokročilé technologie dostupné v rámci Azure Machine Learning k podpoře iniciativ společnosti Kubota v oblasti AI.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: Kubota

1) čerpáno z materiálů Kubota

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.