50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Lis Kuhn FB 3100 s baličkou značky Kuhn RW 1810 lze provozovat současně

Zveřejněno: 31. 3. 2022

Továrně namontovaná a v EU homologovaná oj u lisů Kuhn FB 3100 a Kuhn VB 3100 umožňuje připojit baličku. Při kombinaci lisu se samonakládací baličkou Kuhn RW 1810 lze dokonce vytvořit plně automatizovaný kombinovaný stroj vhodný pro jednočlennou obsluhu.

Továrně namontovaná a v EU homologovaná oj u lisů Kuhn FB 3100 a Kuhn VB 3100 umožňuje připojit baličku Kuhn RW 1810.

Zemědělci a podniky služeb si nyní mohou podle svých potřeb zvolit, zda budou lis na kulaté balíky a baličku používat v kombinaci, nebo samostatně. Továrně namontovaná a v EU homologovaná oj u lisů Kuhn FB 3100 a Kuhn VB 3100 umožňuje připojit baličku balíků. Při kombinaci lisu se samonakládací baličkou Kuhn RW 1810 lze dokonce vytvořit plně automatizovaný kombinovaný stroj vhodný pro jednočlennou obsluhu.

Používáte jednoduchý lis pro lisování sena nebo slámy v kopcovitých podmínkách? Provozujete různé lisy a jednu baličku? S unikátním řešením připojovacího zařízení firmy Kuhn je připojení nebo odpojení baličky snadné a rychlé.

Lisy Kuhn VB 3100 s variabilní komorou produkují dobře zformované balíky s vysokou hustotou v různých plodinách a v různých velikostech balíků. Lisy Kuhn FB 3100 s pevnou komorou jsou ideální volbou při lisování v nejnáročnějších podmínkách a nabízejí možnost vázání do fólie KUHN TWIN-reel. Oba lisy však lze nyní provozovat společně s baličkou Kuhn RW 1810, která je vybavená unikátními technologiemi KUHN INTELLIWRAP a 3D-Wrapping pro ovíjení balíků fólií.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Kuhn

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.