Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 30.4. – svátek slaví Blahoslav

Mitas na Farm Progress Show prezentoval nejoblíbenější radiální pneumatiky na americkém trhu

Zveřejněno: 13. 9. 2023

Mitas prezentoval na americké výstavě Farm Progress Show nejoblíbenější radiální pneumatiky na americkém trhu, jako jsou Mitas HC 1000 NRO, AC 85, HCM nebo Mitas AGRITERRA 02.

Radiální pneumatika Mitas HC 1000 NRO pro postřikovače.

Společnost Mitas se zúčastnila 70. ročníku Farm Progress Show 2023, největší venkovní zemědělské výstavě v zemi, která se konala od 29. do 31. srpna 2023 v Decaturu ve státě Illinois v USA. Mitas prezentoval své oblíbené zemědělské produkty, včetně pneumatiky s úzkým ráfkem Mitas HC 1000 NRO pro nejnovější generace samojízdných postřikovačů, pneumatik HCM, AC 85 a Mitas AGRITERRA 02.

David Barraco, marketingový ředitel pro Severní a Střední Ameriku společnosti Yokohama TWS, říká: „Farm Progress Show již 70 let spojuje zemědělce z celého světa s předními zemědělskými společnostmi. Díky stovkám vystavovatelů neexistuje lepší místo, kde by bylo možné seznámit se s nejnovějšími zemědělskými produkty. Je to pro nás důležitá platforma, kde můžeme představit naši širokou nabídku zemědělských pneumatik, které jsou dobře přizpůsobeny různorodým potřebám amerického zemědělství. Pneumatiky představené v letošním roce pokrývají více zemědělských aplikací a sezónní použití a nabízejí všestrannost pro různé zemědělské podmínky. Jsme hrdí na to, že se můžeme připojit k této proslulé zemědělské výstavě a představit naše spolehlivé výrobky, které pomáhají zemědělcům zvyšovat výnosy a zlepšovat jejich každodenní činnost.“

Pneumatika Mitas HC 1000 Narrow Rim Option (NRO) je vyrobena na míru nejnovější konstrukci samojízdného zemědělského postřikovače a poskytuje zemědělcům až o 40 % vyšší nosnost, lepší trakci, zvýšenou ochranu půdy a vyšší výnosy plodin. To je dáno jak speciální konstrukcí NRO, tak pokročilou konstrukcí VF (Very High Flexion). Optimalizovaný dezén běhounu a zvýšený počet výstupků zajišťují menší utužení půdy, nižší spotřebu paliva, lepší odolnost a delší životnost.