Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Nový kombinovaný krmný vůz PROFILE PLUS

Aktualizováno: 2. 12. 2016

V letošním roce představila firma KUHN nový kombinovaný krmný vůz PROFILE PLUS. Jedná se o krmný vůz, který je zároveň vybaven metačem pro zastýlání slámy. Jeho základ tvoří stejná konstrukce a míchací vana jako krmné vozy Profile. Tento model je k dispozici v provedení 15, 16, 18 a 20 m3. Metač vychází ze stejné konstrukce, jako se používá na zastýlacích a rozdružovacích vozech KUHN Primor.

KUHN

Z hlediska krmného vozu splňuje tento stroj všechny vysoké nároky českých zemědělců, počínaje rychlostí a kvalitou míchání a sofistikovaným systémem vážení konče. Jeho výhoda spočívá ve vyšší univerzálnosti díky možnosti rovnoměrného zastýlání. Krmení a zastýlání tak může provádět pouze jeden traktor, jedna obsluha a jeden kombinovaný stroj.

Firma KUHN CENTER CZ, jako výhradní dovozce těchto strojů do České republiky, bude tento stroj prezentovat prostřednictvím našeho obchodního partnera na výstavě Země živitelka a jako součástí expozice firmy KUHN CENTER CZ bude vystaven na Polním dni v Kámeni u Pelhřimova.

Kromě zmíněných výstav bude tento stroj prezentován přímo na farmách českých zemědělců.

Pro více informací kontaktujte svého nejbližšího prodejce značky KUHN nebo kontaktujte přímo produktového manažera Tomáše Vomelu (tel.: 774 256 798, email: tomas.vomela@kuhncenter.cz).

Autor: Milan Jedlička
Foto: KUHN

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.