50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Samsonu narostl prodej až tak, že musí postavit dvě nové haly

Zveřejněno: 3. 5. 2018

Společnost SAMSON AGRO dosahuje růstu na téměř všech trzích. Může za to zvolená strategie marketingu, kdy společnost je stále více vidět a také větší síť prodejců. Dále se společnost zaměřila na častější předvádění a půjčování předváděcích strojů.

Společnost SAMSON AGRO v současné době vykazuje silnou ekonomickou aktivitu. Společnosti se daří až tak, že stávající tovární budovy o rozloze 18 500 m2 je třeba rozšířit o dalších 4500 m2.

Zvýšený počet prodeje strojů samozřejmě vede také k většímu prodeji náhradních dílů. A to vyžaduje více prostoru pro výrobu a skladování těchto náhradních dílů. Aby společnost SAMSON pokračovala v krátkých dodacích lhůtách při stále rostoucí poptávce, potřebuje více prostoru. Společnost se rozhodla postavit dvě nové haly. Haly budou sloužit jako sklad náhradních dílů a garáž pro rozestavěné nové stroje.

"Mimo jiné jsme investovali do řady nejmodernějších soustružnických, laserových a frézovacích strojů i do různých kovoobráběcích strojů. To nám umožňuje si vyrábět větší část našich komponentů. Dnes vyrábíme více než 85 procent komponentů sami. To zahrnuje složité a jedinečné výrobky, jako jsou převodovky, čerpadla a rozdělovače," řekl Torben Larsen, šéf marketingu společnosti SAMSON AGRO.

Dánský výrobce Samson vyrábí kejdovače, rozmetadla hnoje a aplikátory.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Samson

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.