Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 27.4. – svátek slaví Jaroslav

Systém pro správu dat u řezaček Krone nabídne navigaci na pole a jednoduší práci s informacemi

Zveřejněno: 14. 9. 2018

Krone nabízí automatickou správu dat pro ulehčení práce se získanými informacemi a daty z provozu řezaček BiG X. Systémy pro správu dat jsou k dispozici pro uživatele řezaček v různých verzích, které shromažďují a vyhodnocují data. Jednou z dalších funkcí je i navigace na pole.

Podobný systém bez problém funguje v nákladní divizi společnosti Krone

Práci s daty zjednoduší řídící jednotka SmartConnect s funkcí automatického přihlašování. Díky automatizované funkci se výkony stroje zaznamenávají automaticky a řidič se vůbec nemusí starat o evidenci pracovních výkonů. Může se plně soustředit výhradně na svou práci. Data se pak snadno a rychle přenesou do kanceláře, kde se zpracují do přehledného vyúčtování. SmartConnect s automatickým přihlašováním je už standardně montován do všech řezaček BiG X řad 680/780/880 a 1180.

Alternativně lze také využít správu dat v mobilní aplikaci CCI.Control. S touto aplikací lze i navést řidiče přímo až ke vjezdu na pole. To uspoří čas na silnici a vede k lepšímu využití stroje. Tuto funkci zejména využijí řidiči, kteří neznají dané okolí. Praktické je i uložení údaje o zákazníkovi do systému, řidič si je pak může kdykoli vyvolat.

Pro vyhodnocení všech nashromážděných dat nabízí Krone zdarma program BiG Data Tools. Pomocí tohoto programu lze z uložených dat vytvořit výnosovou mapu, nebo vygenerovat zprávu ve formátu pdf.

Přečtěte si také náš článek o novém kukuřičném adaptéru XCollect a nové nejvýkonnější řezačce na světě - Krone BiG X 1180.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: Krone

1) čerpáno z materiálů Krone


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.