Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Vybavený stroj za přijatelnou cenu? Možností je Joskin ve verzi Advantage

Zveřejněno: 8. 7. 2022

Nejrůznější stroje firmy Joskin ve verzi Advantage sjíždí z výrobní linky od roku 2019. Strojů Joskin ve verzi Advantage je dostupné stále větší množství. Joskin chce nabídnout svým zákazníkům vybavený stroj za přijatelnou cenu.

Joskin Advantage nabízí svým zákazníkům vybavený stroj za přijatelnou cenu.

Konceptem Joskin Advantage chce společnost Joskin dokázat, že je možné vyrábět vysoce kvalitní a dobře vybavené stroje za přijatelné ceny. Každý nově vyrobený stroj Joskin Advantage je plně vybaven a prodán za nízkou cenu. Aby toho společnost dosáhla, spoléhá na speciální výrobní proces, který není v zemědělském odvětví běžný.

Stroje Joskin Advantage se montují na speciálních montážních linkách a vyrábějí se ve stejných sériích, což společnosti Joskin umožňuje dosáhnout úspor (levnější suroviny, hospodárnější výroba, vyšší účinnost automatických nástrojů). Za tři roky opustilo továrnu Joskin více než 4 000 strojů Advantage. Toto číslo dokazuje, že uživatelé mají o sériově vyráběná zařízení zájem, a potvrzuje, že tato koncepce má budoucnost.

Ve verzi Advantage je nyní možné dodat víceúčelové návěsy Joskin Drakkar, cisterny Joskin Volumetra, rozmetadla Joskin Tornado, stavební sklápěče Joskin Trans-KTP, zemědělský sklápěcí přívěs Joskin Trans-CAP a luční provzdušňovač Joskin Scariflex. Nově jsou do programu zařazeny přívěsy na balíky Joskin Wago a rozmetadla hnoje Joskin Ferti-SPACE2.