Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Články na Agroportal24h.cz

Výhody Alpha Motion už i pro menší traktory. Řada Master přichází

(13.8.2018) Vysoce kvalitní krmivo je základem pro zdraví hospodářských zvířat. Použití správných žacích strojů je jedním z faktorů, které mají významný vliv na kvalitu krmiva. Žací stroje Pöttinger se systémem Alpha Motion budou k dostání i pro méně výkonné…

Vylepšené válce, silnější podvozek, lisování do fólie, to je Claas Rollant pro rok 2019

(10.8.2018) Nový lis na kulaté balíky Rollant 540 RC se vyznačuje novými válci a silnějším podvozkem. Lis dokáže lisovat jak do síťoviny, tak do fólie.

Claas Tucano bude k dispozici se svahovým vyrovnáváním, nechybí ani nový top model

(10.8.2018) Menším bratrem řady Lexion je Tucano. Tucano se bude nyní vyrábět i ve verzi se svahovým vyrovnáváním. Dále řada Tucano získá nový terminál Cebis a ovládací panel.

Claas představil vlastní pásovou lištu s označením Convio

(10.8.2018) Pro sklízecí mlátičky Claas Lexion budou k dispozici od roku 2019 nové originální žací lišty, včetně tzv. flexibilní lišty. Nové žací lišty jsou odpovědí na požadavky farmářů, kteří potřebují sklízet nízký a polehlý porost.

Robot na solární pohon se chystá do prodeje. Plevel zlikviduje téměř se 100% účinností

(8.8.2018) Švýcarská společnost ecoRobotix chystá spustit výrobu autonomního robota na solární pohon, který identifikuje plevel a následně za pomocí trysek, herbicidu a ramene jej zlikviduje.

Více náprav vážně snižuje tlak na půdu, Nuhn to dokazuje grafem

(7.8.2018) Kanadský výrobce Nuhn je známý výrobou obřích aplikačních cisteren. Jeho počinem je i dvojitá cisterna s šesticí náprava dvanácti koly. A proč vůbec výrobce zastává takové řešení? Odpověď je prostá.

TL43.80HF je nový teleskopický manipulátor od Bobcatu. Opět nabízí vrchol ve své třídě

(7.8.2018) Společnost Bobcat představila nový teleskopický manipulátor TL43.80HF, který představuje optimální řešení pro náročné použití v zemědělském sektoru. Teleskopický manipulátor kombinuje vysokou nosnost, výšku zdvihu a sílu v jednom kompaktním stroji.

Toto jsou nejoblíbenější traktory v Irsku. Kde je Zetor? První pozice překvapí

(6.8.2018) Stránka agriland.ie zveřejnila, jaké traktory (co se značky týče) jsou nejoblíbenější v Irsku. Graf vychází z počtu traktorů, které jsou schválené k provozu po pozemních komunikacích.

Lisování bez zastavení. Revoluční lis Kverneland FastBale se předvedl na Rakovnicku

(3.8.2018) Ještě blíže k zemědělcům, tak by se dal označit záměr společnosti Kverneland Group Czech, která si přichystala spolu s oblastními partnery regionální polní dny pod souhrnným názvem Kverneland Naživo! Stacionárně vystavenou techniku si návštěvník může…

John Deere v USA ukázal nový samojízdný nosič. Dočkáme se ho v Evropě?

(3.8.2018) Model W170 je nejnovějším samojízdným nosičem nářadí společnosti John Deere. Stroj je určen pro velké pěstitele, kteří hledají inteligentní stroj, jenž velmi dobře funguje v kopcovitém terénu. Nový stroj lze vybavit různými typy žacích lišt.

Předvádění nejvýkonnějšího „pásáku“ u českých zemědělců běží na plno

(2.8.2018) Nabitý program zastávek, stále v terénu, v akci a při podmítání. Společnost MOREAU AGRI, spol. s r.o. vyrazila s předváděcí soupravou, tvořenou pásovým traktorem Versatile 610 DeltaTrack a lehkým diskovým podmítačem Grégoire-Besson Normandie k českým…

Nastavení tlaku v pneumatikách na základě polohy GPS? I to je možné

(2.8.2018) Rakouský výrobce systémů na úpravu tlaku v pneumatikách Terra Care, vyvinul systém s názvem GeoCare, který nastavuje tlak v pneumatikách v závislosti na poloze GPS.

Traktory CARRARO na veletrhu TECHAGRO 2018

(1.8.2018) Autorizovaný zástupce italské společnosti Carraro v České republice a na Slovensku, společnost B.Z.Agency s.r.o., poprvé vystavil na veletrhu Techagro 2018, mimo ostatní výrobky, také speciální traktory do vinic a sadů. Traktory byly v ČR homologovány…