Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 18.4. – svátek slaví Valérie

Advento Maxi byl k vidění v Rakousku na veletrhu Agraria

Zveřejněno: 9. 12. 2022

Od 23. 11. do 26. 11. se konala největší rakouská zemědělská výstava. Na 76 000 m2 se představily stovky značek zemědělské techniky z celého světa. Energy Adventure s elektrickými tříkolkami Advento Maxi byl u toho.

Advento Maxi byl k vidění v Rakousku na veletrhu Agraria.

V montované hale H2 tematicky zaměřené na inovace v oblasti zemědělství se nacházel stánek, který lze v nadsázce označit jako český ostrov v moři zahraniční techniky. Na stánku se prezentovalo hned sedm českých výrobců zemědělské techniky včetně Energy Adventure.

„Zaměření rakouského zemědělství na živočišnou výrobu vytváří prostor pro uplatnění našich tichých a výkonných elektrických tříkolek. I proto jsme využili příležitost v závěru roku představit hned dva naše modely Energy Adventure Advento Maxi rakouskému publiku,“ vysvětluje Jan Berka, jednatel společnosti Energy Adventure s.r.o.

Nákladní elektrická tříkolka Advento Maxi Energy Adventure byla na veletrhu k vidění v zelené i černé barvě.

Stroje jsou vybaveny redukcí rychlostí a disponují i nabíječkou připravenou k okamžitému užití. Dojezd strojů je cca 40 – 50 km na jedno nabití. Tříkolky jsou osazeny elektromotorem o výkonu 850 W o jeho pohon se stará bezúdržbová 48V VRLA-GEL baterie. Na přání je možné stroje osadit baterií navíc a tím prodloužit dobu práce bez potřeby nabíjení. Maximální rychlost strojů je 28 km/h a nosnost včetně řidiče až 400 kg. Zelený model Advento Maxi Energy Adventure byl navíc osazen mechanickým zvedákem korby, pro snadnější vykládku nákladu bez dřiny.

„Rakouskou výstavou jsme uzavřeli letošní veletržní rok, kdy jsme vystavovali nejenom v ČR, ale také v Německu, Litvě a již zmiňovaném Rakousku. Pokud se v zimních měsících chtějí zájemci blíže seznámit s našimi produkty, mají možnost u našich obchodní partnerů,“ upřesňuje Jan Berka.

Tříkolky Energy Adventure Advento Maxi je navíc možné osadit SPZ. Produkty jsou mezi uživateli oblíbené zejména pro jejich univerzálnost a široké uplatnění, od zemědělství, stavebnictví a komunální služby, až po průmyslové objekty, vinice, parky a zahrady.