Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

AGROAD představuje kvalitní vodní čerpadla ZETRA

Zveřejněno: 6. 2. 2020

Společnost AGROAD, jeden z předních dodavatelů originálních a alternativních náhradních dílů na traktory, nákladní vozy a zemědělskou techniku, oznamuje rozšíření sortimentu o vodní čerpadla značky ZETRA. Vodní čerpadla ZETRA se vyznačují snadnou montáží, dlouhou životností a hlavně spolehlivostí.

Vodní čerpadla ZETRA pro traktory ZETOR

Chlazení motoru traktorů je ve většině případů vodní. Cirkulaci vody obstarává vodní čerpadlo, které je poháněno klínovým řemenem. Chladič je spojen s vodním čerpadlem a sací trubkou. Voda z chladiče proudí kolem vložených válců průchozími otvory do hlav válců. Na spodní části vložených válců jsou pryžové těsnící kroužky, jimiž je vodní prostor utěsněn.

Pečlivá údržba celé chladicí soustavy traktoru je pro jeho levný provoz nutná. Stačí, aby byl chladič zanesen vodním kamenem či nečistotami, nebo aby byla chladicí soustava jinak poškozena, a už klesá účinnost chlazení. To způsobí, že se motor přehřívá a může nastat nadměrné opotřebení součástí soustavy, čímž životnost traktoru rapidně klesá. V krajním případě se může stát, že bez vody v chladicí soustavě traktoru dojde k zadření pístu a vylití ložisek.

Nová řada vodních čerpadel ZETRA určená pro traktory ZETOR je nyní dostupná za příznivé ceny.

Tato řada vodních čerpadel ZETRA zahrnuje všechny nejoblíbenější traktory ZETOR včetně UŘ I.-III., ale také starší modely jako je SUPER 50.

Všechna vodní čerpadla ZETRA jsou vyráběna dle nejvyšších standardů kvality a navržena tak, aby vyhovovala výkonnostním specifikacím originálních náhradních dílů. Veškeré modely čerpadel prošly komplexním a dlouhodobým zkušebním programem.

AGROAD přináší vodní čerpadla ZETRA na trh proto, neboť je to kritická a často vyměňovaná součást motoru traktoru a ZETRA poskytuje jistotu kvalitního a spolehlivého náhradního dílu.

V sortimentu AGROAD naleznete také kompletní sady vložených válců ZETRA a další díly se připravují.

Více zde: www.eshop.agroad.cz

Přečtěte si také

Autor: Ing. Libuše Krejzlíková1)
Foto: AGROAD

1) autorka pracuje v AGROAD s.r.o.

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.