TECHAGRO (7.–11. 4. 2024). Mezinárodní veletrh zemědělské techniky
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

BV Technika zavedla opatření v souvislosti se šířením koronaviru COVID-19

Zveřejněno: 7. 4. 2020

S ohledem na bezpečnost zaměstnanců, dodavatelů a zákazníků přijala společnost BV Technika adekvátní opatření, jimiž reaguje na aktuální pandemii COVID-19.

Společnost BV Technika

BV Technika působí na trhu již od roku 1994 a je přítomna na území Moravskoslezského, Olomouckého, Zlínského a Východočeského kraje. Zabývá se prodejem a servisem zemědělské, lesní a komunální techniky. Ředitel společnosti, Jiří Vozník, přijal bezpečnostní opatření, která představuje v tomto prohlášení:

Vážení zákazníci, dodavatelé, partneři,

naše firma vnímá současnou situaci s šířením viru COVID-19, a to včetně veškerých opatření, která byla vyhlášena krizovým štábem našeho státu. S ohledem na ekonomickou situaci firmy, ale především s ohledem na míru odpovědnosti, kterou pociťujeme ve vztahu k Vám – našim dlouholetým zákazníkům a partnerům –, bude naše společnost fungovat v omezeném rozsahu. Opatření se týkají jak servisních služeb na stroje aktuálně nutné k sezónním zemědělským činnostem, tak prodeje. Společnost dostojí všem závazkům vůči jejím dodavatelům.

Celou firmu jsme rozdělili do dvou nezávislých skupin tak, aby nedocházelo ke kontaktu mezi jednotlivým skupinami, do nichž byli naši zaměstnanci rozděleni. Tímto rozdělením a dvousměnným provozem v rámci dvoudenního střídání snížíme osobní kontakt mezi zaměstnanci a v případě nakažení jednoho z nich tak zabezpečíme provoz firmy minimálně v rozsahu funkčnosti druhé skupiny.

Jde nám tímto o maximální zvýšení ochrany zdraví našich zaměstnanců, dodavatelů, obchodních partnerů, a především všech našich zákazníků.

S tímto krokem souvisí i rozhodnutí vykonávat opravdu jen ty nejdůležitější a neodkladné servisní zásahy. Prosíme proto o pochopení tohoto režimu – chrání i Vaše zdraví. Ohledně prodejní činnosti, všem zaměstnancům nařizujeme pouze komunikaci bez osobního kontaktu (e-mail, telefon, sms…).

V případě objednávek a dotazů jsou zaměstnanci BV Techniky k dispozici na telefonu nebo e-mailu. Dodávka a sklad náhradních dílů fungují bez omezení.

Pracovní doba je od 26. 3. 2020 do 17. 4. 2020 ve středisku Polanka nad Odrou od 6:00 do 19:00 hodin, zatímco ve středisku Lanškroun je u první směny od 6:00 do 13:00 hodin a u druhé směny od 13:30 do 20:30 hodin. Kompletní rozpis sloužících skupin v konkrétní dny naleznete v tomto DOKUMENTU.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: BV Technika

1) čerpáno z materiálů BV Technika

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.