Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Čelní nádrž Amazone FT-P 1502 se uplatní při jakékoliv aplikaci kapalných přípravků

Zveřejněno: 14. 2. 2022

Společnost Amazone vyvinula novou čelní nádrž Amazone FT-P 1502. Při konstrukci uplatnila své znalosti z vývoje nesených postřikovačů. Nádrž se uplatní při jakékoliv aplikaci kapalných přípravků. Může tak být provozována ve spojení s meziřádkovými kypřiči pro pásový postřik, se secími stroji atd.

Čelní nádrž Amazone FT-P 1502 se uplatní při jakékoliv aplikaci kapalných přípravků.

Čelní nádrž Amazone FT-P 1502 o jmenovitém objemu 1 500 l (skutečný objem 1 660 l) je vybavena hydraulicky poháněným pístovým membránovým čerpadlem o průtoku 180 l/min.

Stanoviště obsluhy čelní nádrže Amazone FT-P 1502 je umístěno na levé straně a je snadno přístupné. Na tomto stanovišti se může nacházet známý Comfort-Pack UF 02 - ten zahrnuje TwinTerminal 3.0 pro obsluhu nasávání, automatické vypnutí nasávání či dálkové ovládání automatických čisticích programů pro rychlé a důkladné čištění. Pro efektivní čištění je k dispozici ještě jedna, menší nádrž na čistou vodu (o objemu 180 l).

Uzamykatelný úložný prostor a nádržka na mytí rukou s integrovaným dávkovačem mýdla na pravé straně čelní nádrže Amazone FT-P 1502.
Uzamykatelný úložný prostor a nádržka na mytí rukou s integrovaným dávkovačem mýdla na pravé straně čelní nádrže Amazone FT-P 1502.

Bezpečné a přesné dávkování prostředků na ochranu rostlin a dalších přísad zaručuje velké indukční zařízení pod velkým snadno otevíratelným krytem čelní nádrže Amazone FT-P 1502. Součástí indukčního zařízení čelní nádrže Amazone FT-P 1502 je standardně čisticí pistole, tryska pro oplach kanystru a odnímatelné nerezové síto. Rukavice a další předměty lze bezpečně uložit do uzamykatelného úložného prostoru. K dispozici je také nádržka na mytí rukou s integrovaným dávkovačem mýdla.

Přední nádrž Amazone FT-P 1502 je standardně vybavena integrovanými předními LED světly pro jízdu na silnici. Na přání je k dispozici kamerový systém Amazone s certifikací TÜV

Autor: Milan Jedlička
Foto: Amazone

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.