Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Dodavatel náhradních dílů AGROAD příští rok oslaví 25 let na trhu

Zveřejněno: 5. 12. 2019

Firma AGROAD v roce 2020 oslaví 25 let působení na trhu náhradních dílů na traktory a zemědělskou techniku. Bohaté zkušenosti společnosti mělo a má možnost využívat široké portfolio zákazníků z nejrůznějších zemí světa. Po dobu své existence si firma vybudovala nejen české, ale i světové jméno s řadou významných tuzemských i zahraničních dodavatelů, mezi něž se řadí MAHLE, SCHAEFFLER, COJALI, MOTORPAL nebo ZETRA.

Dodavatel náhradních dílů AGROAD

Historie firmy AGROAD se datuje do roku 1995. Firma byla založena s cílem dodávat zemědělcům náhradní díly na traktory a veškerou zemědělskou techniku, aby spolehlivě sloužila svému účelu a pole byla stále obdělaná. Za dobu působení na trhu už zná své zákazníky, naslouchá jim a hledá pro ně to nejlepší řešení.

Součástí mise společnosti nebyla nikdy prioritně honba za ziskem a penězi, byli to vždy především lidé, spolupráce a efektivní skloubení zručnosti českých a slovenských rukou s kvalitními náhradními díly dodávanými společností AGROAD. Společnost je ráda, že díky této kombinaci jezdí čím dál více zrenovovaných traktorů Zetor Z25 nebo Super 50 i novějších, protože jsou to opravdové skvosty a byla by škoda, aby zmizely.

„Věříme, že náš úspěch spočívá v tom, že se snažíme našim zákazníkům nabídnout široké portfolio produktů hlavně pro traktory ZETOR, a dodat kvalitní produkt, který potřebují“ říká Ing. Adday, jednatel a zakladatel společnosti AGROAD spol. s r.o. a dodává: „Jsem rád, že společně s kvalitními službami, výběrovými dodavateli a naším know-how českého a slovenského trhu jsme si za těch 25 let působení na českém trhu vybudovali dobré jméno a necháváme za sebou kus dobře odvedené práce.“

Významným byl pro firmu AGROAD rok 2000, kdy se přestěhovala do vlastní administrativní budovy se skladem v Kuřimi. Postupem času firma rozšiřovala své skladové prostory o stovky metrů čtverečních až na dnešních 3260 m2. Díky rozšiřování skladových prostor mohla firma AGROAD také rozšiřovat portfolio náhradních dílů o díly nejen na traktory, ale také nákladní vozy, autobusy a další techniku. Dalším významným milníkem byl rok 2009, kdy začal provoz E-shopu s náhradními díly, který má meziročně vzrůstající tendenci, hlavně díky rozšíření internetu.

V roce 2012 se firma AGROAD poprvé zúčastnila veletrhu TECHAGRO a v této tradici nadále pokračuje. V plánu je TECHAGRO 2020, na které vás srdečně zveme. Náš stánek oproti minulosti značně rozšířený, najdete na stejném místě jako vždy, na volné ploše C.

V roce 2019 rozšířil AGROAD své portfolio dodavatelů o značkové brzdové díly pro zahraniční traktory a nákladní vozy COJALI, značkové náhradní díly pro traktory a nákladní vozy ZETRA a další nové produkty, například pro traktory MTZ Belarus.

Ve společnosti AGROAD v současné době pracuje přes 40 lidí. Společnost AGROAD jako dobrý zaměstnavatel a společensky odpovědná firma dlouhodobě podporuje kulturní a sportovní akce v okolí svého působení, ale i různé charitativní organizace a dobročinné projekty.

Více informací o působení a aktivitách firmy najdete na našich webových stránkách Agroad.cz.

Můžete také sledovat náš Facebook, kde informujeme o novinkách i aktivitách.

Všichni zaměstnanci firmy AGROAD přejí čtenářům Agroportal24h příjemné prožití svátků a mnoho štěstí do nového roku.

Přečtěte si také

Autor: Ing. Libuše Krejzlíková1)
Foto: AGROAD

1) autorka pracuje v AGROAD s.r.o.

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.