Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Fendt se v Brazílii rozrůstá

Zveřejněno: 16. 8. 2022

Společnost Vamos Group otevřela největší prodejní místo Fendt v Primavera do Leste v brazilském státě Mato Grosso. Nové místo pokrývá oblasti poradenství, prodeje, servisu a náhradních dílů výhradně pro značku Fendt. Budova navíc splňuje nejnovější standardy udržitelnosti. Počet poboček společnosti Fendt v Brazílii se tak zvýšil na 22.

Fendt se v Brazílii rozrůstá.

Brazilská skupina Vamos Group je lídrem v oblasti pronájmu a prodeje nákladních vozidel a zařízení a disponuje širokou sítí prodejců nové i použité techniky Fendt. Slavnostní otevření se uskutečnilo 20. července ve městě Primavera do Leste (MT).

Nová budova Fendt o rozloze 4 475 m² nabízí prostory pro poprodejní servis s moderní klimatizovanou dílnou a prostorem pro skladování náhradních dílů. Celková plocha areálu činí 50 000 m². Investice ve výši přibližně 20 milionů dolarů na otevření nového závodu znamená expanzi společnosti na středozápadě Brazílie, strategickém regionu pro brazilský zemědělský průmysl.

Závod Fendt vytvoří pracovní místa a podpoří tak místní ekonomiku. V Primavera do Leste pracuje tým 32 odborníků v různých oblastech. Tým se skládá z 18 techniků a pracovníků prodeje a servisu. Kromě toho vznikne 30 nepřímých pracovních míst u dodavatelů a poskytovatelů služeb.

Nový závod společnosti Vamos Fendt v Primavera do Leste (MT) je prvním brazilským distribučním závodem v zemědělském sektoru, který získal ocenění Světové banky za udržitelnost – Edge s mezinárodním uznáním.