Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 29.4. – svátek slaví Robert

GARNEA získává ocenění značky Develon na evropské konferenci prodejců

Zveřejněno: 18. 3. 2024

Pod heslem ONWARDS 2024, tedy VPŘED 2024, uspořádala společnost Develon na konci února svoji evropskou konferenci prodejců ve španělské Valencii. Jednalo se o první setkání partnerů značky Develon po loňském rebrandingu z Doosan Construction Equipment. Společnost GARNEA, importér pro Českou republiku, získala v rámci konference významné ocenění NEJLEPŠÍ PRODUKTOVÝ EXPERT / SPECIALISTA.

GARNEA získává ocenění značky Develon na evropské konferenci prodejců.

„GARNEA jako importér značky Develon v ČR udělala obrovský kus práce a disponuje úctyhodnými znalostmi o naši produktech a jejich servisu,“ říká Petr Boukal, obchodní manažer Develon pro střední a východní Evropu. „Díky tomu může poskytovat zákazníkům ty nejlepší služby a prvotřídní servis,“ dodává Boukal.

„Této prestižní ceny si velice vážíme. Je totiž důkazem mimořádných schopností a vysoké odbornosti našich produktových expertů ze stavební divize. Ti při své každodenní práci prokazují vynikající znalosti technologií a obsluhy strojů Develon,“ uvádí Jiří Mácha, obchodní ředitel stavební divize společnosti GARNEA.

V letošním roce se konference zúčastnilo 161 účastníků, z nichž 116 tvořili pracovníci evropských prodejců společnosti Develon z 23 zemí. Společně s nimi se na akci podílelo několik členů výkonného týmu společnosti HD Hyundai Infracore z Koreje a také manažerů z různých oblastí společnosti.

Rekordní výsledky s novou značkou

Seunghyun Oh, CEO společnosti HD Hyundai Infracore, zahájil setkání klíčovým projevem o pozitivních výsledcích společnosti Develon od rebrandingu v roce 2023. Promluvil o úspěších společnosti při zavádění nových produktů a motorů a o pokračujícím rozšiřování zázemí společnosti a její dealerské sítě v Evropě. Souběžně s tímto vývojem pokračuje společnost Develon ve výrobě nových inovativních technologií, které mají za cíl utvářet budoucnost stavebnictví a způsob provádění stavebních prací.

Seunghyun Oh také popsal výhled globálního trhu a strategické směřování společnosti. Potvrdil rekordní celosvětovou úroveň výroby rypadel a kolových nakladačů Develon v roce 2023 i rekordní prodeje minirypadel v Evropě.

Od loňského uvedení značky na trh rozšířila společnost Develon své produktové portfolio a investovala do rozsáhlého rebrandingu prodejních zastoupení, čímž dále posílila zavedenou síť prodejců po celé Evropě. Spolupráce a vysoké úsilí prodejců zajistily, že přechod značky proběhl plynule a bez většího narušení provozu.