Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 18.4. – svátek slaví Valérie

GRI zahájila spolupráci s výrobcem Joskin v oblasti dodávek pneumatik

Zveřejněno: 22. 4. 2021

Výrobce speciálních pneumatik GRI začíná dodávat zemědělské pneumatiky společnosti Joskin, přednímu výrobci zemědělské dopravní a aplikační techniky se sídlem v Belgii. Joskin je v provozu od roku 1968 a je jedním z předních světových výrobců zemědělských přívěsů, návěsů, cisteren a souvisejícího vybavení.

Speciálně navržená pneumatika je konstruována tak, aby unesla těžké stroje a správně fungovala i v těch nejdrsnějších podmínkách za jakéhokoliv počasí. Zdroj foto - tisková zpráva GRI

„Pro Joskin jsou kvalita, cena, reputace dodavatele a jeho služby klíčovými faktory při výběru partnerů. Kombinace silných stránek našeho distributora AGRITYRE a GRI se ukázaly jako prvky silného partnerství,“ uvedl Kurt Verbrugge, obchodní ředitel pro Evropu společnosti GRI.

Společnost Joskin se specializuje na výrobu zemědělských přívěsů, návěsů a zemědělských cisteren a rozmetadel chlévské mrvy. Zatímco se konkrétní podmínky na trhu mění podle potřeb jednotlivých zemí, zemědělský průmysl, stejně jako mnoho dalších odvětví průmyslu po celém světě, zápasí s novými technologickými změnami a dopady pandemie koronaviru COVID-19. Vzhledem k tomu, že zemědělství je základním průmyslovým odvětvím pro obživu všech lidí na celém světě, je zásadní, aby výrobci strojů a zúčastněné strany v tomto odvětví zajistili plynulý provoz a usilovali o větší udržitelnost zemědělství samotného.

Společnost GRI dodává svoji flotační pneumatiku GREEN EX FL700 pro stroje Joskin. Zdroj foto - tisková zpráva GRI
Společnost GRI dodává svoji flotační pneumatiku GREEN EX FL700 pro stroje Joskin. Zdroj foto - tisková zpráva GRI

Společnost GRI dodává svoji flotační pneumatiku GREEN EX FL700 pro těžké zemědělské návěsy Joskin. Tato speciálně navržená pneumatika je konstruována tak, aby unesla těžké stroje a správně fungovala i v těch nejdrsnějších podmínkách za jakéhokoliv počasí. Její široká konstrukce běhounu a velká nosnost při nízkém hustícím tlaku zajišťují lepší vyvážení a menší zhutnění půdy. Zesílená bočnice pneumatiky chrání před nárazy, což vede k prodloužení životnosti a spolehlivosti pneumatiky. Pneumatiky GRI GREEN EX jsou montovány do přizpůsobených ráfků od AGRITYRE a dodávány společnosti Joskin.

„Mezinárodní společnost Joskin a její produkty jsou velmi dobře známé v evropském zemědělském sektoru a v dalších 60 zemích po celém světě. Společnost GRI neustále zdůrazňuje kvalitu své řady produktů. Je mi ctí, že speciální pneumatika vyráběná na Srí Lance od společnosti GRI může být určena pro návěsy Joskin,“ uvedl Dr. Mahesha Ranasoma, generální ředitel společnosti GRI.

Společnost GRI vyrábí radiální zemědělské pneumatiky, stavební pneumatiky a pneumatiky pro nakladače. GRI má pobočky v devíti zemích. Moderní výrobní závod GRI je největším výrobcem speciálních pneumatik vysoké kvality a prvním výrobcem radiálních zemědělských pneumatik na Srí Lance.

Autor: Jakub Tutsch1)
Foto: GRI

1) z podkladů GRI

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.