50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Integrované displeje John Deere pro lepší ovládání při práci v precizním zemědělství

Zveřejněno: 30. 4. 2023

V této době je již každý stroj značky John Deere vybaven integrovaným displejem a ovládacím panelem AutoTrac. Efektivnější a rychlejší práce z pohodlí kabiny stroje – přesně to nabízí výrobce John Deere.

Integrované displeje John Deere pro lepší ovládání při práci v precizním zemědělství.

U řad traktorů John Deere 5R a výše je funkce John Deere AutoTrac umístěna přímo u sloupku kabiny či loketní opěrky.

Systém John Deere CommandCenter 4200 je základním displejem u traktorů John Deere řad 6R až 9R. Displej má v tuto dobu jeden video vstup a uhlopříčku 21,3 cm. Standardem je funkce ISOBUS AEF pro zajištění dokumentace či variabilní dávkování. Umožněn je i vzdálený přístup k displeji (funkce RDA) a bezdrátový přenos dat (funkce WDT).

Pro displej John Deere 4200 jsou zde dvě aktivace. První z nich je aktivace AutoTrac 4. generace, druhou je aktivace Premium 4. generace.

Volitelný systém John Deere CommandCenter 4600 obsahuje veškeré funkce jako systém John Deere CommandCenter 4200. jeho výhodou systému je však větší obrazovka, čtyři video vstupy a možnost připojit druhý monitor. Systém John Deere CommandCenter 4600 je připraven na aktivaci Ultimate - díky ní je možné využívat pasivní navádění či automatické otáčení stroje na souvrati.