50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Ještě letos máte jedinečnou možnost pořídit si za akční ceny traktory CASE IH. U dodavatele BV-Technika

Zveřejněno: 13. 11. 2020

Traktory CASE IH jsou favority nejen na celosvětovém trhu, ale i u nás v České republice mají velmi hojné zastoupení a jsou velice oblíbené. Speciální podzimní akční ceny na modely traktorů CASE IH. Konkrétně jde o modely Farmall 55-75A a větší 85A, dále robustnější Farmall 95C a 105C, prémiový Luxxum 120 a nejsilnější šestiválcové verze traktoru Maxxum 150.

CASE IH Farmall 75A

CASE IH je moderní, komfortní, univerzální a silný. Proto je u svých majitelů tolik oblíbený. Po akční nabídce na sklízecí mlátičky CASE IH AXIAL-FLOW přichází akce na traktory CASE IH!

Za dobu své existence, datující se do roku 1923, byly traktory Farmall prověřeny miliony zemědělců na celém světě. Jejich hlavní přednosti jsou jednoduchost a univerzálnost, vynikají však i díky spolehlivosti.

CASE IH Farmall 55, 65 a 75 A. Malý tělem, velký výkonem

Nejmenší z traktorů CASE IH nabízené za akční ceny jsou modely CASE IH Farmall 55–75A, tvz. „malé Áčko“. Stroje disponují výkonem 55, 65 respektive 75 HP, což je vzhledem k jejich nízké hmotnosti nepřesahující 3 t naprosto dostačující. S mechanickou převodovkou s 12 x 12 rychlostmi a reverzací pod zatížením Powershuttle pro vás nebude žádný kopec problém.

Malý tělem, velký výkonem – CASE IH Farmall A
Malý tělem, velký výkonem – CASE IH Farmall A

Přestože se jedná o malé traktory, poskytují hydraulický výkon za tři! Zvolit lze až tři vnější okruhy hydrauliky, ke kterým můžete s naprostým klidem připojit příslušenství s celkovým odběrem až 47 litrů za minutu.

Na závěr zmiňme důraz na pohodlí řidiče, na který si CASE IH poslední dobou dost potrpí. Klíčová je v tomto ohledu komfortní a prostorná kabina CASE, která pojme i spolujezdce. Vy tak i při náročné práci máte možnost být stále v pohodlí. Stačí si jen správně dobře vybrat.

Nejmenší model traktoru CASE IH Farmall se skvěle hodí do komunálu, nebo do živočišné výroby na vaši rodinnou farmu. CASE IH Vám to garantuje až pětiletou tovární zárukou!

CASE IH Farmall 85, 95, 105 a 115 A. Kompaktní a poctivý

Nejsilnější malé Áčko vám se svými 75 koňmi nestačí? Nevadí, protože si pro vás společnost BV-Technika připravila další možnosti, kterými jsou plnokrevné CASE IH Farmall s výkonem v rozsahu od 85 do 115 koňských sil. S převodovkou jsou na tom tyto traktory stejně jako menší bratříčci CASE IH Farmall 55–75A, jejich motor má však robustnější konstrukci s dlouhými servisními intervaly až 600 motohodin.

Hydraulický systém nabízí výkon až 65 litrů za minutu a zadní vývodový hřídel je dvourychlostní. Tak jako u jeho menší varianty je i zde možnost dovybavení traktoru čelním nakladačem.

Pokud hledáte obratného pracanta na vaši farmu, je tento traktortím pravým. Akční cenu u „většího“ Farmallu A navíc opět doplní minimálně tříletá záruka!

CASE IH Farmall C. Univerzál pro tvrdou práci

Charakteristikou prvních traktorů Farmall byla spolehlivost a univerzálnost, která je v současnosti doménou řady CASE IH Farmall C. V nabídce nalezneme širokou škálu převodovek a čtyřválcový motor pokrývající výkony od 60 do 100 koní.

Univerzál pro tvrdou práci - CASE IH Farmall C
Univerzál pro tvrdou práci - CASE IH Farmall C

Farmall C vyniká také kompaktními rozměry, a proto mu nedělá problém práce ve stísněném prostoru. Ať už na pastvinách, při chovu dobytka, ve specializovaných firmách, při pěstování zeleniny nebo údržbě trávníků. Pro práci v náročných podmínkách je k dispozici i zesílená verze s přední a zadní nápravou pro vyšší zatížení.

CASE IH Luxxum. Optimální řešení pro každou práci

CASE IH Luxxum už není ledajaké koťátko, ale pořádně výkonný traktor, který se jen tak nezahanbí. Využijte jeho výkonnostní potenciál naplno a díky plnohodnotnému odpružení si vychutnejte jízdu s nejlepším traktorem své třídy.

Optimální řešení pro každou práci – CASE IH Luxxum
Optimální řešení pro každou práci – CASE IH Luxxum

Jedinečná robotická ECO převodovka s 32 x 32 rychlostí s pokročilým automatickým řazením v režimech pole/silnice je maximálně konformní a zajišťuje nízkou spotřebu paliva.

Optimální řešení pro každou práci – CASE IH Luxxum
Optimální řešení pro každou práci – CASE IH Luxxum

Abyste si svůj pracovní den maximálně užili, poskytuje CASE IH Luxxum vynikající jízdní vlastnosti, a to především díky odpružené kabině CASE. K pohodlí dále přispívá sedadlo Deluxe, ve kterém budete jako v bavlnce. Rádio s Handsfree také potěší, hlavně při náročnější práci, kdy zaměstnáte obě dvě ruce. Loketní opěrka MULTICONTROLLER značky CASE IH je k dostání i u řady Luxxum, vy tak budete moci, zásluhou přehledného uspořádání všech ovládacích prvků na jednom místě, snadno ovládat vše potřebné pro vaši rutinní činnost na farmě.

CASE IH Maxxum. Traktor nevídaných možností

CASE IH Maxxum je naprostá jednička ve spotřebě paliva. Díky revolučnímu ústrojí ActiveDrive 8 kombinuje čistě mechanické převodové ústrojí s pokročilými funkcemi automatické převodovky. Revoluční převodové ústrojí osmistupňové automatické převodovky ActiveDrive 8 vás přesune do jiné dimenze. Inovace přidávají širší rozsah pracovních rychlostí bez přerušení točivého momentu nebo manuální změny rozsahu.

Šestiválcový CASE IH Maxxum CVX Drive s maximálním výkonem až 175 koní a různými balíčky na přání nabízí přímo pohádkovou jízdu. Prodloužený rozvor zajišťuje lepší tahové vlastnosti a výrazně lepší jízdní stabilitu. Samozřejmě máte na výběr i ze čtyřválcového motoru nebo osvědčené převodovky ActiveDrive 4.

CASE IH Maxxum CVX si vás získá svou jedinečností. Komfortní kabina už je takřka základním vybavením značky CASE IH. Nebojíme se však říci, že vás potěší i pořizovací cena, která je pro zákazníky velmi přívětivá.

Za málo peněž, hodně muziky
Za málo peněž, hodně muziky

Pro bližší informace kontaktujte společnost BV Technika, která traktory CASE IH nabízí na území Moravskoslezského, Olomouckého, Zlínského a Východočeského kraje. Ceny a kompletní přehled akčních traktorů naleznete v rubrice akční modely, kde jsou k dispozici ke stažení i kompletní specifikace.