Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Jízda s lisem v řádku a nastavení sběrače – on-line SEMINÁŘ

Zveřejněno: 21. 5. 2021

Správný postup v lisování začíná už u sečení. Pozornost je potřeba věnovat také nahrnování řádků. Lisování se musí provádět za vhodného počasí tak, aby bylo dosaženo dobrých nutričních hodnot v balíku. Provádíte sklizeň pícnin správně? Podívejte se na on-line seminář, který vznikl ve spolupráci firem Pöttinger a JUTA. Zúčastněte se i soutěže o ceny!

Jízda s lisem v řádku a nastavení sběrače – on-line SEMINÁŘ

Premiéra on-line semináře Jízda s lisem v řádku a nastavení sběrače se uskutečnila 8.5.2021 v 9:00 na YouTube (viz. níže) a na naší stránce na Facebooku. Nyní se můžete zúčastnit soutěže o ceny! Soutěž probíhá do 23.5.2021.

Seminářem provází Josef Vlach, servisní zástupce firmy Pöttinger pro Českou a Slovenskou republiku.

Kromě jiného se dozvíte zajímavé informace ohledně správného seřízení sběracího ústrojí lisu. Zmíněny budou výhody a nevýhody řízených a neřízených sběračů (a jejich vliv na kvalitu krmiva). Představen bude systém plnění u lisů Pöttinger, který je zcela odlišný od jiných lisů. Zmíněna bude také technika jízdy s lisem, která ovlivňuje průměr, velikost a tvar balíku. Posečenou hmotu je také potřeba správně shrnout. Pan Vlach se v semináři podívá i na různé balíky a posoudí jejich kvalitu. Jedním z témat bude i správné používání, podávání a zavedení sítě.

SOUTĚŽ ukončena: 4 výherce jsme již kontaktovali přes e-mail.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Pöttinger

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.