Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Massey Ferguson mění logo a připomíná si 175. výročí

Zveřejněno: 30. 11. 2021

Společnost Massey Ferguson, která je součástí koncernu AGCO, s potěšením oznamuje nový vzhled svého ikonického loga Triple Triangle a novou identitu značky "Born to Farm", kterou příští rok oslaví 175 let od svého založení.

Nové logo společnosti Massey Ferguson.

Massey Ferguson nabízí zemědělcům po celém světě jednoduché a spolehlivé stroje již od svého vzniku před téměř 175 lety. Jen málo značek na světě se může pochlubit tak dlouhou historií.

Rok 2022 bude ROKEM nové globální značky Massey Ferguson. „O novém logu přemýšlíme od chvíle, kdy jsme na veletrhu Agritechnica 2019 představili koncept MF NEXT. Nová éra MF začala ožívat uvedením modelu Massey Ferguson 8S na trh v červenci 2020, po němž následovalo uvedení celé řady produktů v uplynulých 18 měsících, včetně naší digitální akce Born to Farm v září 2021. Listopad je pro značku ikonickým měsícem, připadá přesně na 63 let od oznámení vzniku značky a jejího ikonického loga. Vzhledem k tomu, že v roce 2022 oslavíme 175. výročí založení první dílny na výrobu zemědělských strojů (Daniel Massey), cítili jsme, že je ideální čas na osvěžení loga a zároveň představení nového výstižného sloganu,“ uvedl Francesco Murro, viceprezident společnosti Massey Ferguson pro globální marketing, podporu prodeje a partnerství.

Vývoj loga Massey Ferguson.
Vývoj loga Massey Ferguson.

Tvar trojúhelníku je silnou ikonou, která ztělesňuje značku Massey Ferguson již od roku 1958. Nové logo je kombinací silného dědictví a svěžích hodnot značky. Tři trojúhelníky se překrývají a představují vzájemně výhodný vztah a důvěru mezi zemědělci, prodejci a značkou. Moderní design loga odráží současný digitální svět a je vhodný pro webové stránky, aplikace v chytrých telefonech a chytrých hodinkách, nebo dokonce pro obrazovky uvnitř samotných strojů.

Logo ke 175. výročí Massey Ferguson.
Logo ke 175. výročí Massey Ferguson.

Zavedení nové globální identity značky Massey Ferguson v roce 2022

Nové logo Massey Ferguson bude postupně zaváděno po celém světě. Již se začalo objevovat v digitálních kanálech a bude aktualizováno ve všech marketingových materiálech společnosti Massey Ferguson, které budou postupně aktualizovány. Zemědělci po celém světě se budou moci s novou identitou značky Massey Ferguson poprvé setkat od konce prvního čtvrtletí roku 2022.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: Massey Ferguson

1) z podkladů Massey Ferguson

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.