Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

New Holland plánuje nabízet zemědělské stroje s nulovými emisemi

Zveřejněno: 23. 2. 2021

New Holland dnes uspořádal svoji první evropskou virtuální tiskovou konferenci, která představila strategii a nabídku produktů pro první polovinu roku 2021. Na globální úrovni uzavřel New Holland rok solidním výkonem, který potvrzuje sílu značky.

New Holland plánuje nabízet stroje s nulovými emisemi. Zdroj foto - tisková zpráva New Holland / CNH Industrial

Prodeje zemědělských strojů minulý rok klesly ve všech segmentech. V této souvislosti se New Hollandu minulý rok snížil podíl na trzích. Vedoucí postavení ale má nadále ve státech jako je Itálie, Polsko, Dánsko, Belgie, Nizozemsko, Portugalsko a Ukrajina. Na globální úrovni uzavřel New Holland rok solidním výkonem, který potvrzuje sílu značky.

New Holland má v plánu rozšiřovat produktovou nabídku, uzavírat nejrůznější partnerství a vyvíjet stroje s nulovými emisemi.

Všechny následující stroje se dostanou na trh v první polovině roku 2021.

Jako první se představil traktor poháněný metanem. Než se dostane na trh, bude dodán vybraným zákazníkům v Německu, Francii, Itálii, Velké Británii a Beneluxu. Poté se ukázal prototyp speciálního traktoru rovněž na metan, který jezdí v italském vinařství FontanaFredda. Společně s firmou Nobili je také testována elektrifikace nářadí.

Ze sklízecích mlátiček se představila poslední novinka, model CH7.70 Crossover Harvesting. Dále to byl nový model lisu na hranaté balíky BigBaler High Density Packer. Z traktorů se představil šestiválec T6.160 Dynamic Command.

Oznámeno bylo, že Precision Land Management bude rozšířen o nové služby v rámci portálu MyPLM Connect. Novinkou budou vzdálené služby, které servisům umožní provádět na dálku třeba diagnostiku stroje a upravovat software. Portál bude podporovat službu AgDNA, která automaticky vizualizuje klíčová agronomická data.

Nedávno jsme informovali, že New Holland uzavřel partnerství s firmou Maschio Gaspardo, která vyrábí závěsnou techniku. Tato závěsná technika bude k dostání i v barvách značky New Holland. Nabídka bude zahrnovat podrývák, kompaktní diskové brány a meziřádkový kultivátor.

New Holland též prezentoval inovace u kolových nakladačů.

Vybraným novinkám se budeme dále věnovat v dalších článcích.

Co všechno se představilo na tiskové konferenci.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: New Holland / CNH Industrial

1) z podkladů New Holland

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.