Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Nové logo firmy Holmer

Zveřejněno: 2. 10. 2020

Holmer Maschinenbau GmbH a všechny její dceřiné společnosti používají od 1. října 2020 nové logo. Nové logo obsahuje název Holmer a vpravo typický znak dvou trojúhelníků znázorňující řepu. Ve srovnání se starým logem je vynechán nápis „exxact“.

Nové logo Holmer

Změna loga podle Holmer Maschinenbau GmbH má dva důvody. V roce 2019 skupina Exel, ke které patří Holmer od roku 2013, založila spolu s Exxact Robotics vlastní společnost se zaměřením na polní robotiku. Bylo rozhodnuto, že název Exxact bude označovat oblast polní robotiky. U loga firmy Holmer tak byl nápis „exxact“ vynechán a bude využíván výhradně divizí zabývající se robotikou.

Původní logo Holmer
Původní logo Holmer

Nápis „exxact“ od roku 2013 využívala i firma Agrifac Machinery BV, která je stejně jako Holmer součástí skupiny Exel. Tím se vyjádřila úzká spolupráce mezi dvěma společnostmi, které od té doby uváděly na trh vlastní stroje pro sklizeň cukrové řepy pod společným logem. Jenže obě společnosti vyvíjí rozdílné technologie. Holmer se tak rozhodl vzdát se společné značky.

Holmer a Agrifac nadále zůstávají silnými partnery jako členové skupiny Exel. V různých zemích, jako je Velká Británie a Francie, existují velmi dobré vzájemné dealerské a servisní vztahy, které budou i nadále existovat.

U společnosti Holmer je v logu vynechán pouze jeden nápis. Společnost byla, je a zůstává Holmer.

Dceřinou společností je na českém trhu Holmer CZ, s.r.o. (Kladská 1187/52d, 50003 Hradec Králové, Slezské Předměstí).

Autor: redakce Agroportal24h.cz1)
Foto: Holmer

1) z podkladů Holmer

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.