Objevte novou řadu traktorů DEUTZ-FAHR 5 Keyline
Dnes je 16.6. – svátek slaví Zbyněk

Nové rozměry pneumatik Continental TractorMaster a Continental CompactMaster AG/EM pro traktory a nakladače

Zveřejněno: 23. 5. 2024

Společnost Continental oznámila rozšíření svého portfolia zemědělských pneumatik o nové rozměry pro produktové řady Continental TractorMaster a Continental CompactMaster AG/EM. Dodavatel pneumatik tak reaguje na trend vývoje větších a výkonnějších zemědělských strojů a na poptávku po větších a technologicky vyspělejších pneumatikách.

Nové rozměry pneumatik Continental TractorMaster a Continental CompactMaster AG/EM pro traktory a nakladače.

Společnost Continental představila nový rozměr pro svou oblíbenou produktovou řadu Continental TractorMaster: 600/70 R34. Tento přírůstek nejen doplňuje stávající řadu, ale lze jej použít i jako přední pneumatiku v kombinaci s dalšími specifickými rozměry pneumatik. Dodavatel prémiových pneumatik uvede v blízké budoucnosti na trh také pneumatiku Continental TractorMaster 620/70 R42 jako zadní variantu.

Produktová řada Continental CompactMaster, která byla původně k dispozici v rozměru 460/70 R24, se nyní dodává také v rozměru 500/70 R24, což poskytuje více možností pro teleskopické manipulátory v různých provozních podmínkách. Pneumatika Continental CompactMaster AG je určena pro zemědělské aplikace, jako jsou polní práce, zatímco Continental CompactMaster EM je přizpůsobena pro logistické úkoly na tvrdém povrchu.