AgroEcoPower na Techagro 2024. Pavilon P, stánek 056
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Pichon po těžkých letech opět zažívá růst

Zveřejněno: 17. 11. 2021

V roce 2019 společnost Samson Agro koupila francouzského výrobce aplikační techniky Pichon. Podle nedávno zveřejněných výsledků bylo převzetí společnosti Pichon správným krokem. Pichon už není ve finanční ztrátě a zažívá růst.

Nová aplikační cisterna Pichon SV.

V roce 2019 společnost Samson Agro koupila francouzského výrobce aplikační techniky Pichon, který se potýkal s finančními problémy. Převzetím společnosti Pichon se společnost Samson Agro stala předním evropským výrobcem aplikačních cisteren.

Podle nedávno zveřejněných výsledků bylo převzetí společnosti Pichon správným krokem. Pichon už není ve finanční ztrátě a zažívá růst. Ve finančním roce 2020/21 společnost Samson Agro významně investovala do rozvoje produktového portfolia a technických řešení. To samozřejmě vytváří hodnotu pro koncové zákazníky, ale také aktivně přispívá k ekologickému přechodu, protože výrobky Samson Agro/Pichon maximalizují využití živin a minimalizují emise skleníkových plynů.

V tomto finančním roce byly na trh uvedeny dvě nové aplikační cisterny Pichon SV18R a SV20R. V oblasti rozmetadel byl kladen důraz na uvedení nové řady Pichon MK.

Autor: redakce Agroportal24h.cz
Foto: Pichon

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.