Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Pomocí tohoto konfigurátoru si sestrojíte vlastní osvětlení pro váš stroj. Fantazii se meze nekladou

Zveřejněno: 7. 3. 2017

Firma Hella představila svůj sortiment výrobků pro zemědělskou techniku na veletrhu SIMA. Firma nabízí pracovní světla, přední světla, zadní světla, boční světla, stejně jako vnitřní osvětlení.

Hella

Představena byla nová modulární řada Shapeline, která umožňuje výrobcům traktorů a sklízecích mlátiček kombinovat světelné funkce dle vlastního výběru, a to buď na přední část, boky nebo zadní část vozidla. Hella poskytuje malé množství produkce výrobcům tím, že jim nabízí originální osvětlení pro daný stroj na míru.

Řada Shapeline je k dispozici ve dvou designových variantách: klasická "ShapelineTech" a varianta s vytříbeným stylem a dynamičtějším vzhledem "ShapelineStyle Design". Výrobci a designéři si mohou pomocí konfigurátoru přímo na webu Hella vytvářet design osvětlení přímo na míru a rovnou vidí výsledek. To si vyzkoušeli i návštěvníci na veletrhu SIMA. Tento produkt je v souladu s platnými evropskými předpisy (ECER48), ale také s pravidly platnými v USA (SAE).Konfigurátor - https://www.hella.com/shapeline/configurate.html

Autor: Milan Jedlička
Foto: Hella

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.