Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Ponsse vyrobilo 15 000 vyvážecích souprav. Ta poslední míří do Ruska

Zveřejněno: 18. 11. 2019

Firma Ponsse, která se zabývá výrobou lesnických strojů, nedávno vyrobila jubilejní kus vyvážecí soupravy s číslem 15 000. Stroj byl vyroben v továrně Ponsse ve Vieremä a je určen pro zákazníka z Ruska. Jubilejní kus byl vyroben v době, kdy začnou i oslavy 50. výročí firmy Ponsse. Výročí firma oslaví celosvětovou roadshow.

Jubilejní Ponsse Buffalo

Jubilejním strojem je konkrétně model Ponsse Buffalo a pracovat bude v Tomsku ve společnosti Lespromindustria, která patří mezi významné prodejce řeziva ve svém regionu. Mimochodem, vlastní 12 strojů Ponsse. Příští rok navíc Ponsse otevře nové servisní středisko v Tomsku a také vybuduje nové servisní středisko ve finském Joensuu. Ponsse Buffalo je vysoce účinná a spolehlivá střední vyvážecí souprava, která je vhodná do probírek a mýtní těžby.

15.000. vyvážecí souprava byla vyrobena v továrně, která se otevřela minulý rok. Jednalo se o nejvýznamnější investici v historii společnosti za téměř 40 milionů eur. V továrně například nalezneme optickou 3D skenovací jednotku představující nejnovější technologii, která kontroluje všechny stroje s extrémní přesností a zajišťuje, aby všechny komponenty splňovaly požadavky na kvalitu. Současně byla továrna modernizována z hlediska ekologičnosti a ergonomie.

Firma Ponsse oslaví příští rok své 50. výročí.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Ponsse

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.