Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Tématem veletrhu Agritechnica 2022 budou ekologická řešení

Zveřejněno: 8. 10. 2020

„Green Efficiency - inspired by solutions“ je hlavním tématem veletrhu Agritechnica 2022, který se bude konat od 27. února do 5. března 2022 na výstavišti v německém Hannoveru. Veletrh Agritechnica bude doprovázen také akcí „Agritechnica digital“, novou online platformou, která nabídne jak digitální obsah, tak nové obchodní příležitosti, které doplní veletrh. Organizátorem veletrhu Agritechnica je DLG (Německá zemědělská společnost).

Výstavní plocha John Deere na veletrhu Agritechnica 2019

Agritechnica digital bude doplňkem fyzického veletrhu. Agritechnica digital, platforma pro online obchodování, si klade za cíl spojit živý zážitek ze samotného veletrhu s inovativním online digitálním informačním a síťovým prostorem. Digitální platforma bude online zpřístupněna v listopadu 2021. Poprvé budou vystavovatelé těžit z možnosti online připojení k mezinárodní síti DLG, a to mnoho měsíců před zahájením veletrhu, což jim umožní optimálně využít její dosah. Vystavovatelům bude nabídnuta možnost uspořádat vlastní akci na Agritechnica digital. Přes platformu budou moci představovat své novinky, platformu mohou využít i jako nástroj k plánování návštěv zákazníků na veletrhu.

Agritechnica jde přímo do jádra věci s hlavním tématem pro rok 2021 „Green Efficiency - inspired by solutions“. Toto nové hlavní téma zdůrazňuje, jak Agritechnica umožňuje zemědělcům orientovaným na budoucnost - společně se svými partnery v oblasti technologií a služeb - přístup k novým řešením, jak na akci v Hannoveru, tak nyní také na digitální platformě.

Se všemi světově působícími společnostmi v oblasti zemědělských strojů zastoupenými na veletrhu je Agritechnica mezi veletrhy zemědělských strojů jedinečná. Agritechnica celkově nabízí nejkomplexnější a nejrozmanitější veletržní program. Minulého veletrhu v roce 2019 se zúčastnilo celkem 2 803 vystavovatelů, 62 procent ze zahraničí. S více než 446 000 odbornými návštěvníky ze 127 zemí se Agritechnica 2019 nadále ukázala jako velmi atraktivní pro zemědělce, dodavatele a strojírenské firmy z celého světa. Agritechnica bude i v roce 2022 místem setkávání globálního zemědělského průmyslu.

Veletrh Agritechnica 2022 pořádá DLG a bude se konat v německém Hannoveru od 27. února do 5. března 2022.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: Milan Jedlička

1) z podkladů DLG


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.