Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 28.4. – svátek slaví Vlastislav

Traktory Case IH a Steyr získaly prestižní ocenění iF Design Award

Zveřejněno: 19. 3. 2024

Značky CNH Case IH a Steyr získaly prestižní ocenění iF Design Award. Tato prestižní výroční ocenění jsou od svého vzniku v roce 1953 známá jako celosvětový symbol vynikajícího designu.

Traktory Case IH a Steyr získaly prestižní ocenění iF Design Award.

Case IH Quadtrac 715, stroj s nejvyšším výkonem, jaký kdy značka Case IH vyrobila, byl oceněn společně s traktorem Steyr Plus, který nabízí všestrannou využitelnost pro dnešní smíšené a chovatelské farmy. Oba traktory v sobě spojují inovativní styl a estetiku s vylepšenou funkčností, díky čemuž jsou jejich uživatelé produktivnější a zároveň se zviditelňují v designérské komunitě.

„Jsme poctěni oceněním iF Design Awards. Jménem celého týmu designérů společnosti CNH jsem potěšen, že naše práce, která spojuje styl a inovace inspirované zákazníky, porotce zaujala,“ řekl David Wilkie, vedoucí oddělení designu ve společnosti CNH.

Každé ocenění je uznáním tvrdé práce a odhodlání týmu designérů CNH, kteří vytvářejí stroje, jež spojují styl a funkčnost inspirovanou zákazníky s kvalitou, schopnostmi, efektivitou a udržitelností výrobků.