Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 18.4. – svátek slaví Valérie

Články na téma „WTC Písečná“

Téma „WTC Písečná“ – třídění:

WTC Písečná nabízí přepravník balíků PLT 14 s hydraulicky sklopnou bočnicí

(14.8.2023) Ve výrobním portfoliu společnosti WTC Písečná s.r.o. můžeme nalézt traktorový přepravník balíků PLT 14 na "přívěsové" platformě podvozku. WTC Písečná PLT 14 disponuje hydraulicky sklopnou bočnicí na jedné straně.

Agroobchod otevřel prodejnu s náhradními díly a sortimentem zaměřeným pro zemědělce

(2.6.2023) V areálu společnosti Agroobchod Nové Strašecí, nacházejícím se v obci Stochov-Slovanka, byla dne 12.5. 2023 slavnostně otevřena nová prodejna s náhradními díly a dalším sortimentem pro zemědělce. Na ploše cca 120 m2 je pro zákazníky přichystáno více než…

Kubota Orange Days 2023 – Předváděcí dny japonské žací, komunální a zemědělské techniky se blíží!

(4.4.2023) Společnost Mitrenga a.s. připravuje tradiční předváděcí den žací, komunální a zemědělské techniky pod názvem Kubota Orange Days 2023.

JAKARTA hospodaří precizně za pomocí strojů od BV-Techniky

(29.3.2023) Hospodaření společnosti JAKARTA dokazuje, že precizní zemědělství není jen o satelitních snímcích z družic, ale také o moderní mechanizaci, péči o pozemky, hledání cest k maximalizaci produkce a úspoře nákladů.

7 x PARDÁL = nejširší nabídka traktorových přepravníků zvířat

(14.5.2020) Výrobní portfolio společnosti WTC Písečná s.r.o. dnes tvoří více než 50 vozů v pěti základních produktových kategoriích. Mimo traktorové návěsy BIG, přepravníky balíků PLT, nosiče kontejnerů PORTÝR a přívěsy BSS vyrábí v Písečné i traktorové přepravníky…

← Zpět
Další →