50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Bobcat uvádí na trh nové produkty, vstupuje na nové trhy a inovuje ve všech oblastech

Zveřejněno: 3. 12. 2020

Uplynulých 60 let produkty Bobcat definovaly globální odvětví kompaktních strojů. S vizí „Next is Now“ společnost přetváří jejich budoucnost. Již dnes přichází na trh se stroji zítřka - výkonnějšími a efektivnějšími produkty, které nabízejí hbitost, všestrannost a odolnost. Vlastnosti, které jsou pro stroje Bobcat tak typické. V kombinaci s širokou produktovou diverzifikací a expanzí na nové trhy doplněnou o inteligentní digitální technologie a služby Bobcat přetváří způsob práce napříč odvětvím.

Nový smykem řízený nakladač Bobcat série R

Gustavo Otero, prezident společnosti Doosan Bobcat EMEA, uvedl: „Novinky, které představujeme v rámci programu ‚Next is Now‘ umožní lidem pracovat mnohem efektivněji a dosáhnout rychleji svých cílů. Přicházíme s výkonnějšími, efektivnějšími a chytřejšími produkty a technologiemi. Naše nové portfolio nabízí mnohem širší výběr produktů a tím i více příležitostí pro naše zákazníky.“

„Next is Now“ ve znamení diverzifikace a expanze

Za posledních šedesát let prošel Bobcat mnoha změnami. Po celou dobu si Bobcat udržel vedoucí postavení na trhu kompaktních strojů s vynikající kvalitou, zpracováním a inovacemi. Bobcat nyní využívá podobné inovativnosti spuštěním programu Next is Now. Společnost novou filozofii představila během své historicky největší virtuální prezentace v regionu EMEA, která proběhla online 21. října 2020.

Protože se jedná o novou platformu odrážející současnou situaci, Bobcat k uvedení inovativních produktů na nové i stávající trhy využívá digitální technologie. Cílem společnosti není být „pouze“ světovou jedničkou v oblasti kompaktních stavebních strojů; jejím cílem je vést celé odvětví kompaktních zařízení. Znamená to širší produktovou řadu, častější aktualizace produktů a inovativní konstrukce a technologie, které donutí konkurenty Bobcat následovat.

Roy Haaker, viceprezident prodeje a marketingu společnosti Doosan Bobcat EMEA, uvedl: „Bobcat, inspirovaný filozofií ‚Next is Now‘, uvádí na trh bezprecedentní počet nových produktů a produktových kategorií. V této první fázi uvádí Bobcat na trh produkty ve dvanácti různých kategoriích, jedná se o 48 produktů celkem. Novinky budou dostupné okamžitě nebo velmi brzy. Bobcat tak jde příkladem celému odvětví.“

Bobcat představil kromě rypadel a hutnicí techniky také nové smykem řízené nakladače a kompaktní pásové nakladače řady R, novou řadu kompaktních, kolových nakladačů a malých kloubových nakladačů - posledně jmenované stroje si blíže představíme v samostatných článcích.

Jaké novinky představil Bobcat? Malá ochutnávka.

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: Bobcat

1) z podkladů Bobcat


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.