Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Box, se kterým máte vše po ruce i na poli

Aktualizováno: 4. 6. 2017

Kdo jezdí s traktorem, nejednou zažil situaci, kdy potřeboval nějaký náhradní díl nebo nářadí, ať už pro opravu či seřízení. V lepším případě takové věci byly poblíž, v tom horším se nacházely několik kilometrů daleko, třeba na dílně.

Box

Řešením těchto potíží je box, který vše potřebné uchová, ať už jsou to náhradní díly, nářadí, kanystry s kapalinami nebo pytle s hnojivem či osivem. Vhodný produkt nabízí TEIML Farm Technology, konkrétně multifunkční BOX X500.

Nezávislost po celý den

Vodotěsný box je možné agregovat do předního závěsu traktoru, přičemž svými kompaktními rozměry nikterak nezavazí řidiči ve výhledu ven či nezaclání přednímu osvětlení traktoru. S vlastní váhou 230 kg a možností dodání závaží o hmotnostech – 506, 452, 397 a 370 kg supluje pozici konvenčního závaží. S boxem máte 2 v 1 – závaží + velkorysí úložný prostor o objemu 400 litrů. Multifunkční box je do detailu propracován, což ostatně poznáte na dílenském zpracování, lakování a použitých konstrukčních řešení pro komfortní používání. Samozřejmostí je vnější osvětlení a vnitřní osvětlení úložného prostoru pro lepší manipulaci s věcmi za tmy.Jaroslav Teiml, TEIML Farm Technology, mobil: 778 000 939, jaroslavteiml@gmail.com

Autor: Milan Jedlička
Foto: Teiml

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.