Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 29.4. – svátek slaví Robert

Case IH získal 4 ocenění ASABE

Zveřejněno: 19. 1. 2024

Americká společnost zemědělských a biologických inženýrů (ASABE) ocenila značku Case IH za vynikající inovace v zemědělství napříč produktovými řadami, a to cenou AE50 pro Case IH Steiger 715 Quadtrac, traktory Case IH Steiger 425-645 modelového roku 2024, AFS Furrow Command pro přesné diskové secí stroje a systém zvedání lišty pro secí stroj Case IH 2120 Early Riser.

Modernizované traktory Case IH Steiger Quadtrac.

„Společnost Case IH opakovaně prokázala, že můžeme výrazně zlepšit způsob, jakým zemědělci vykonávají svou práci,“ řekl Scott Harris, globální prezident značky Case IH & Steyr. „Ocenění ASABE AE50 je jen dalším důkazem Case IH, že naše činy mluví hlasitěji než slova. Jsme tu proto, abychom sloužili zemědělcům, a přesně to děláme.“

Ocenění AE50, které uděluje Americká společnost zemědělských a biologických inženýrů (ASABE), každoročně oceňuje 50 nejinovativnějších nových výrobků a produktových inovací v Severní Americe, které mají významný dopad na zemědělské, potravinářské a biologické systémy.

Vítězové soutěže AE50

Case IH Steiger 715 Quadtrac

Case IH Steiger pro rok 2024

Nové traktory Case IH Steiger s maximálním výkonem od 467 do 699 koní se mohou pochlubit modernizovanými motory FPT 13L Cursor s inovovaným palivovým systémem, četnými vylepšeními v oblasti servisu a zjednodušeným výfukovým systémem, který poskytuje lepší výhled z kabiny. Modely Case IH Steiger s výkonem 425, 475 a 525 koní mají nižší spotřebu paliva a také o 35 % rychlejší reakci motoru díky přidání nového turbodmychadla s elektronicky proměnnou geometrií.

Nové modely Case IH Steiger zahrnují také četná vylepšení kabiny zaměřená na obsluhu, jako je modernizovaná horní část kabiny s integrovanými madly, vylepšené uchycení monitoru a volitelný prémiový zvukový systém. Byly také přidány možnosti LED světel.

AFS Furrow Command

Systém AFS Furrow Command, představený v roce 2023, zlepšuje celkovou kontrolu hloubky setí a hnojení automatickým nastavením hydraulického přítlaku nezávisle na každé sekci rámu. Systém AFS Furrow Command, který je k dispozici u modelů secích strojů Case IH Precision Disk 550T, 550 a 500DS, pomáhá přijímat informovaná rozhodnutí o nastavení přítlaku prostřednictvím senzorů, které poskytují zpětnou vazbu v reálném čase v kabině.

Systém AFS Furrow Command zlepšuje celkovou kontrolu hloubky setí a hnojení automatickým nastavením hydraulického přítlaku nezávisle na každé sekci rámu.
Systém AFS Furrow Command zlepšuje celkovou kontrolu hloubky setí a hnojení automatickým nastavením hydraulického přítlaku nezávisle na každé sekci rámu.

Zvedací systém pro secí stroj Case IH 2120 Early Riser Rigid Trailing Planter

Systém zvedání lišty se skládá ze dvou unikátních paralelních spojovacích prvků ovládaných dvěma hydraulickými válci. K dispozici je pracovní a přepravní poloha. Mezi další výhody secího stroje Case IH 2120 Early Riser Rigid Trailing Planter patří jedinečný přístup "z úrovně očí" pro údržbu a seřizování řádkových jednotek secího stroje oproti tradičnímu servisu "z úrovně země".

Nová přepravní poloha secího stroje Case IH 2120 Early Riser Rigid Trailing Planter.
Nová přepravní poloha secího stroje Case IH 2120 Early Riser Rigid Trailing Planter.