Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Lisy CASE IH s pevnou komorou přichází v nové podobě a se zvýšenou odolností

Zveřejněno: 24. 9. 2021

Osvědčená řada lisů na kulaté balíky s pevnou komorou RB 344 od Case IH nyní přichází s řadou vylepšení a novým designem. Lisy RB 344 F a RB 344 R tvoří balíky o šířce 120 cm a výšce 125 cm.

Lisy RB 344 F a RB 344 R tvoří balíky o šířce 120 cm a výšce 125 cm.

Lisy Case IH RB 344 F a RB 344 R s možností řezání materiálu během lisování přesvědčí nejen tvorbou vysoce kvalitních balíků, ale také delší životností a nižšími náklady na údržbu. Některé prvky, zejména v oblasti sběrače a vkládání mají zvýšenou odolnost. Příkladem mohou být nová, utěsněná ložiska z robustní oceli, která účinně chrání před znečištěním prachem a přispívají tak k prodloužení životnosti. S novými lisy je možné lisovat téměř jakýkoliv materiál.

Lisy řady RB 344 mají také nový design. Díky plynovým vzpěrám lze nové boční kryty snadno a doširoka otevřít směrem nahoru a usnadnit tak přístup k údržbě. Pod panely se také nachází chráněný úložný prostor pro náhradní role sítě. Mezi upravený hlavní rám lisu a zadní dveře byly na obou stranách namontovány i gumové tlumiče, které účinně tlumí hluk při zavření zadních vrat. Upraveny byly také kabelové svazky. Přední světla a štítky mají nové umístění.

Dodávky nových modelů jsou naplánovány od ledna 2022.