Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 23.4. – svátek slaví Vojtěch

Mercedes-Benz Unimog a MULAG – 50 let úspěšné spolupráce

Zveřejněno: 8. 7. 2022

Letos uplyne 50 let úspěšné spolupráce mezi společnostmi Mercedes-Benz Unimog a MULAG. Inovativní výrobce komunální techniky MULAG vyvíjí a vyrábí společně s vozem Mercedes-Benz Unimog od roku 1972 produkty pro profesionální údržbu silnic.

MULAG je předním výrobcem příslušenství k vozu Mercedes-Benz Unimog.

Dnešní Mercedes-Benz Unimog ExpertPartner má ve svém portfoliu rozsáhlý sortiment více než 18 typů strojů, na které lze zavěsit 30 různých nástrojů – pro sečení, mytí a čištění tunelů, údržbu krajnic apod.

Jako přední světový výrobce sekaček se širokou paletou produktů pro Mercedes-Benz Unimog i jiné systémové nosiče nářadí nabízí MULAG vedle sekaček krajnic, čelní ramenové sekačky s dosahem do 7,2 m, zadní ramenové sekačky s dosahem do 8,7 m a odsáváním, také kombinaci k nasazení až 3 systémů sekaček současně. Všechna ramena jsou mimoto schopná nasazení až s 15 různými pracovními adaptéry jako celoroční systém pro údržbu komunikací – univerzální použití, které je hospodárné.

Spolupráce mezi firmami Mercedes-Benz Unimog a MULAG probíhá již 50 let.
Spolupráce mezi firmami Mercedes-Benz Unimog a MULAG probíhá již 50 let.

Díky úzké spolupráci mezi společnostmi Mercedes-Benz Unimog a MULAG byla tato řešení pro údržbu silnic po desetiletí vždy optimálně přizpůsobena příslušné aktuální generaci vozu Mercedes-Benz Unimog. Padesátiletá úspěšná historie, která pokračuje současnými produkty pro ekologickou údržbu zeleně na rozsáhlých plochách.