50 let Kubota v Evropě. Akční nabídka modelů řad M5 a M5N.
Dnes je 19.3. – svátek slaví Josef

Mimořádná příležitost ke koupi taženého postřikovače Tecnoma Tecnis 3100!

Zveřejněno: 20. 1. 2022

Využijte limitované nabídky k nákupu taženého postřikovače Tecnoma Tecnis 3100, který je určen především pro farmy vyžadující jednoduchý stroj za rozumnou cenu. Díky šesti desítkám let, po které se Tecnoma intenzivně věnuje vývoji postřikovačů, je stroj připraven plně uspokojit jakékoliv požadavky zemědělců.

Tažený postřikovač Tecnoma Tecnis 3100 je nyní k dispozici za zvýhodněnou cenu. (ilustrační foto)

Sezóna chemické ochrany rostlin se blíží, a proto si nenechte ujet moderní tažený postřikovač Tecnoma Tecnis 3100, který je kombinací skvělé výbavy a spolehlivé praktičnosti. Pořiďte si postřikovač Tecnoma Tecnis 3100 za 39 000 eur1) s následující výbavou.

Tecnoma Tecnis 3100 – ekonomicky výhodný a jednoduchý stroj

Postřikovač Tecnoma je postaven na ocelovém rámu s vysokopevnostní oceli nabízející výbornou odolnost proti mechanickému a chemickému poškozování. Odpružená náprava postřikovače se skládá ze dvou mechanicky posuvných polonáprav, díky tomu je možné nastavovat rozchod kol. Do standardní výbavy patří elektronická centrální jednotka sdružující všechny ovladače, jako jsou například regulační ventily a DPAE průtokoměr.

Nádrž postřikovače Tecnoma Tecnis 3100 je navržena tak, aby zajišťovala jednoduchou údržbu. Vyrobena je z polyethylenu, takže je odolná proti chemikáliím a nárazům. Hladké vnitřní stěny omezují usazení chemikálií a usnadňují čištění. Protože má postřikovač nízko položené těžiště, může být provozován i v náročném terénu. Nízko položené těžiště totiž zabezpečuje stabilitu jak postřikovače samotného, tak i postřikovacích ramen. Postřikovač je vedle hlavní nádrže na 3100 litrů postřikové jíchy vybaven navíc proplachovací nádrží o objemu 420 litrů a 22litrovou nádrží na omývání rukou. Pro homogenizaci a optimalizaci postřiku jsou k dispozici tři Lav’Ton trysky a tři míchací trysky. Proplachovací nádrž slouží pro efektivní vypláchnutí ramen, postřikového okruhu a hlavní nádrže.

Pro homogenizaci a optimalizaci postřiku jsou k dispozici tři Lav’Ton trysky a tři míchací trysky. Jednotlivé sekce lze řídit automatickým navigačním GPS systémem.
Pro homogenizaci a optimalizaci postřiku jsou k dispozici tři Lav’Ton trysky a tři míchací trysky. Jednotlivé sekce lze řídit automatickým navigačním GPS systémem.

Akční postřikovač Tecnoma Tecnis 3100 je k dispozici v konfiguraci s ocelovými postřikovacími rameny Tecnoma LVS s pracovním záběrem 24/12 metrů. Ramena disponují funkcemi jako variabilní geometrie (vychýlení jedné strany) nebo korekce při jízdě po vrstevnici (naklonění obou ramen jako celku). Ramena jsou osazena pětinásobným vícenásobným držákem trysek s membránovými protiúkapovými ventily a jsou rozdělena do 7 sekcí. Navigační systém GPS pak dovoluje automatickým ovládání sekcí.

Postřikovač je vybaven automatickým navigačním GPS systémem.
Postřikovač je vybaven automatickým navigačním GPS systémem.

Postřikovač Tecnoma Tecnis 3100 je vybaven písto-membránovým čerpadlem s maximálním průtokem 240 litrů za minutu. Přístup k čerpadlu a dalším důležitým komponentům za účelem servisních prací je velmi snadný. Nastavení důležitých funkcí se provádí prostřednictvím dvou ventilů umístěných na levém boku nádrže.

Volba plnících, pracovních a vyplachovacích funkcí postřikovače probíhá přes 2 intuitivně ovládané vícecestné ventily, které jsou stejné jako u samochodných postřikovačů značky Tecnoma. Všechny důležité funkce, jako je rozkládání ramen, nastavení výšky ramen, dávkování kapaliny a další, je možné ovládat také z kabiny traktoru pomocí Multiergonomického joysticku. Informace o stavu postřikovače se znázorňují na palubním počítači Smartop, který lze využít též k vedení statistik.

Standardně je na postřikovač poskytována záruka po dobu 24 měsíců. Jiná výbava či provedení ramen je na přání. Akce platí pro objednávky do 31. 1. 2022, jedná se o obchodní sdělení, nikoliv o závaznou obchodní nabídku.

Kontaktní údaje

Pro více informací kontaktujte Zdeňka Svobodu, autorizovaného zástupce Tecnoma, a to na telefonní čísle +420 777 301 419, případně e-mailu zsvoboda@tecnoma.com.

Autor: Milan Jedlička2)
Foto: Tecnoma

1) Cena je bez DPH a zahrnuje dopravu stroje do České republiky. Nabídka je platná na objednávky do 31.1.2022. Cena se může lišit v závislosti na výbavě.

2) Z materiálů Tecnoma a tiskové informace.

Tématické tagy