Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Mzuri staví nový výrobní závod

Zveřejněno: 12. 1. 2023

Firma Mzuri z Velké Británie staví nový výrobní závod. Zatím prozradila, že se bude nacházet v Evropě. Mzuri nabízí kompletní výběr zařízení na STRIP Till – páskové zpracování půdy, což zahrnuje řadu jednopřejezdových secích strojů Pro-Til, kypřič půdy Rehab s malou mírou narušení a stroj pro úpravu strniště a rozhrnutí slámy Rezult.

Mzuri staví nový výrobní závod.

Systém Mzuri byl zkonstruován a vyroben ve Velké Británii podle standardů nejvyšší kvality. Byl vyvinut zemědělci v nepřetržité provozní interakci s pěstiteli. Jako takový byl navržen cíleně tak, aby poskytoval rychlá řešení pro aktuální zemědělské výzvy na omlazení půdní struktury, snížení nákladů na sklizeň a zvyšování výnosů.

V roce 2021 oslavil secí stroj Mzuri Pro-Til desáté výročí na trhu. Secí stroj vyvinul farmář a inženýr Martin Lole na své farmě ve Worcestershire. Stroj se poprvé objevil na akci Cereals Event v roce 2011.

Firma Mzuri v roce 2013 rozšířila exportní trh do Evropy a odtud se nyní systém Mzuri prodává ve více než 20 zemích na čtyřech kontinentech.

Výroba strojů Mzuri pro Spojené království a Skandinávii probíhá ve Velké Británii. V roce 2017 byl otevřen výrobní závod v Polsku, aby obsluhoval východoevropskou a středoevropskou zákaznickou základnu, přičemž zájem je zvláště silný v Polsku, Rusku a na Ukrajině.

Foto: Mzuri

Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.