Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Nová generace taženého postřikovače UX 01 Super

Zveřejněno: 8. 2. 2018

Amazone přichází na trh s novým taženým postřikovačem UX 01 Super. Tento postřikovač nabízí ještě větší přesnost a výkon, stejně jako ještě větší komfort. Je k dispozici v objemech nádrží 4 200 l, 5 200 l nebo 6 200 l. Zespod je postřikovač zakrytován, aby se o části podvozku nezachytávaly rostliny.

Postřikovač UX-01 Super

Nejvýraznějším prvkem typu UX-01 Super je nový šedý přední levý a pravý kryt. Plnicí prostor osvětluje volitelné LED osvětlení. Nová splachovací miska o objemu 60 l se nachází přímo před ovládacím panelem. Za účelem účinného proplachování práškovitých a granulových prostředků, umístěných pod sacím otvorem, se přidává další tryska, která spolehlivě zabraňuje zanášení sacího otvoru. Výkonnost této trysky je plynule nastavitelná.TIP: Agrifac otevřel novou fabriku a ukázal nový postřikovač

Verze Comfort

Verze postřikovače Comfort má ovládací panel TwinTerminal 3.0, který umožňuje ještě pohodlnější ovládání stroje. Zajištěno je také plně automatické čištění, které lze dálkově ovládat z kabiny traktoru.

Verze Comfort plus

Verze Comfort plus jsou vybaveny dotykovým ovládacím displejem. Uživatel zvolí požadovanou funkci a postřikovač se automaticky zapne!

Nový postřikovač  je vybaven novou řiditelnou nápravou s úhlem řízení max. 28°. V závislosti na pneumatikách a šířce je možný minimální poloměr otáčení 4,5 m. Pro UX 01 jsou k dispozici ramena o šířce od 27 do 40 m. Ramena se ovládají elektrohydraulicky ve spojení s dálkovým ovládáním DistanceControl nebo DistanceControl plus. Na druhou stranu je pro UX 01 možné zvolit nové aktivní ovládání ContourControl s aktivním tlumením vibrací SwingStop.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Amazone

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.