Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Nová pneumatika BKT RIDEMAX FL 615 si poradí s rostoucí vzdáleností mezi pozemky a zároveň chrání půdu

Zveřejněno: 5. 1. 2023

V moderním zemědělství se uplatňují rozmetadla, cisterny a návěsy, které vykonávají svou práci na poli a cestují z jednoho pozemku na druhý. Různé úkoly, různé podmínky, různé potřeby. Dilema pro mnoho zemědělců, pokud jde o výběr správné pneumatiky, která by zvládla zcela odlišné požadavky na silnici a na poli. A jak může pneumatika plout po sypké půdě nebo travnatém porostu, zajistit trakci na silnici, unést těžký náklad a zabránit zhutnění půdy?

Nová pneumatika BKT RIDEMAX FL 615 si poradí s rostoucí vzdáleností mezi pozemky a zároveň chrání půdu. Ilustrační foto

Společnost BKT vyvinula produkt, který v sobě spojuje mnoho vítězných vlastností: BKT RIDEMAX FL 615, radiální flotační pneumatika, která je vhodná návěsy a cisterny.

Pneumatika BKT RIDEMAX FL 615 má konstrukci s ocelovými pásy, která zajišťuje vysokou odolnost proti průrazu spolu se zvýšenou životností a vysokou nosností. Zaoblená ramena a velká plocha stopy zajišťují menší utužení půdy. Kromě toho nízký valivý odpor a špičkové samočisticí vlastnosti doplňují její charakteristické vlastnosti, díky nimž je pneumatika vhodná zejména pro dopravní aplikace.

Pneumatika BKT RIDEMAX FL 615 je v současné době k dispozici v rozměru 800/65 R 32.