AgroEcoPower na Techagro 2024. Pavilon P, stánek 056
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Nová pneumatiky BKT FL 695 pro zemědělské a stavební návěsy

Zveřejněno: 11. 8. 2022

V rámci firemního vozového parku hrají návěsy zásadní roli. Jejich náročným úkolem je převážet stále těžší a těžší náklady v různých terénech – na silnici i mimo ni. Rozhodně je nelze považovat za "druhořadé" ve srovnání s traktorem, protože na nich závisí velká část produktivity. Výběr specifických pneumatik pro návěsy tak, aby zvyšovaly jejich výkonnost a zvyšovaly efektivitu výroby, je proto klíčovým faktorem.

Nová pneumatiky BKT FL 695 pro zemědělské a stavební návěsy.

Společnost BKT reaguje na potřeby uživatelů a uvádí na trh novou pneumatiku pro návěsy používané v nejnáročnějších dopravních aplikacích.

Jde o BKT FL 695, inovativní, zemědělsko-průmyslový výrobek speciálně navržený pro návěsy ve stavebnictví a zemědělské dopravě. Tato radiální pneumatika je mimořádně odolná díky silnému plášti s ocelovými vrstvami zajišťujícími ochranu proti průrazu. Kromě toho je vyrobena ze speciální směsi, která přispívá ke zvýšené odolnosti proti proříznutí.

Pneumatika BKT FL 695 má samočistící vlastnost.
Pneumatika BKT FL 695 má samočistící vlastnost.

V současné době je pneumatika BKT FL 695 k dispozici v rozměru 650/55 R26,5.

Tyto nové pneumatiky BKT FL 695 doplňují rozsáhlou nabídku pneumatik BKT, která se mimo jiné řídí přesně definovanou filozofií: Čím je výrobek specifičtější a přizpůsoben každé potřebě, tím je udržitelnější. Výběr správné pneumatiky pro každý provoz zabraňuje předčasnému opotřebení a snižuje valivý odpor. To se promítá do delší životnosti pneumatiky, nižší spotřeby paliva a nižšího dopadu na životní prostředí. Společnost BKT nabízí skutečně více než 3 200 specifických výrobků pro mnoho různých aplikací a odvětví.