Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Nový terminál ISOBUS lze pohodlně ovládat jednou rukou

Zveřejněno: 28. 6. 2018

Pöttinger přichází s novým terminálem ISOBUS. S novou generací terminálů má farmář vše dokonale pod kontrolou i při dlouhých pracovních dnech. Navíc lze terminál používat se všemi ISOBUS kompatibilními stroji - bez ohledu na značku a výrobce.

Nový, elegantní terminál EXPERT 75

Nový terminál EXPERT 75 - ISOBUS od Pöttingeru působí jednoduchým a intuitivním dojmem. Terminál je navržen tak, aby jej bylo možné ovládat jednou rukou. Proto jsou tlačítka ve dvou řadách pouze na jedné straně.

Ovládací prvky, jako je dotyková obrazovka a rolovací kolečko s potvrzovacím tlačítkem, také usnadňují práci na poli. Díky kompaktní velikosti a robustnímu modernímu plastovému pouzdru existuje mnoho možností pro polohování terminálu.

Nový terminál ISOBUS má jasný 5,6 barevný displej. Čitelnost je zajištěna za každých světelných podmínek. Terminál má integrované reproduktory a port USB 2.0 s ochranným krytem.

Nový EXPERT 75 s funkcemi ISOBUS UT a AUX lze použít univerzálně jako ovládací zařízení pro všechny ISOBUS kompatibilní stroje – bez ohledu na značku a výrobce.

Autor: Milan Jedlička
Foto: Pöttinger

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.