Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 29.4. – svátek slaví Robert

Řada pneumatik Michelin Crossgrip má dva nové rozměry. Počítá se stroji na elektropohon

Zveřejněno: 3. 8. 2023

Michelin rozšiřuje řadu svých celoročních pneumatik Michelin Crossgrip o dva nové rozměry 400/70 R20 a 480/80 R26. Pneumatika je vhodná pro širokou škálu vozidel, jako jsou průmyslová, zemědělská nebo dopravní vozidla, a zejména pro bagry, kompaktní a teleskopické nakladače a malé středně těžké traktory.

Celoroční pneumatika Michelin Crossgrip.

Řada celoročních pneumatik Michelin Crossgrip je určena pro kompaktní vozidla a nabízí celoroční všestrannost na silnici, na travnatých plochách nebo dokonce na sněhu. Běhoun má hluboké drážky a také novou pryžovou směs, která nabízí několik výhod: Použití bez ohledu na povětrnostní podmínky, pohodlí a bezpečnost pro řidiče, vynikající trakce a přilnavost na sypkém povrchu a zároveň ochrana půdy, vyšší produktivita a všestrannost.

Speciální radiální struktura pneumatik Michelin Crossgrip umožňuje vynikající ovladatelnost i na tvrdém povrchu a při vysokých rychlostech.

Nízký valivý odpor pneumatiky Michelin Crossgrip navíc zvyšuje energetickou účinnost vozidel, ať už jsou poháněna spalovacími motory nebo elektřinou. Výsledkem je nižší spotřeba paliva nebo v případě elektrických vozidel větší dojezd.

Michelin podrobil nové rozměry také rozsáhlým a přísným testům, aby analyzoval trakci i brzdný výkon na sněhu. Oficiální označení Michelin Crossgrip M&S1 potvrzuje vysokou spolehlivost pneumatiky i v zimních podmínkách.