Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 18.4. – svátek slaví Valérie

Systém pro zvýšení produktivity a efektivity práce nyní jako standardní výbava u traktorů John Deere 6R

Zveřejněno: 20. 7. 2020

John Deere se snaží maximálně vyhovět požadavkům zákazníků, mezi něž patří zejména vysoká funkčnost. Od 7. července tohoto roku proto společnost nabízí ve standardní výbavě všech nových traktorů 6R telematický systém JDLink.

John Deere 6250R

JDLink je telematický systém společnosti John Deere, který zvyšuje produktivitu a efektivitu práce. Pomocí systému JDLink můžete na dálku zjišťovat polohu strojů, prohlížet informace o strojích a diagnostických poruchových kódech nebo se nechat navádět ke stroji, když je k němu nutné vyjet. Systém JDLink na základě posbíraných dat umožňuje optimalizovat produktivitu, prodlužovat dobu provozuschopnosti a zvyšovat zisk.

JDLink zabezpečuje online přenos dat mezi traktory, Operačním střediskem John Deere a portálem MyJohnDeere.com. Poslední jmenovaný umožňuje pohodlný přístup k účtu a mnoha dalším aplikacím, a to vše z jednoho místa. S pomocí dalšího systému AutoTrac Online lze rychle a snadně nastavit displeje na poli, dokumentovat práci na poli i podobná data například zálohovat a mnoho dalšího. Pro tyto funkce je vyžadována pouze licence JDLink Connect, kterou zákazník dostane v rámci jím zvoleného balíčku služeb FarmSight.

Uživatelé mohou též využít vzdálenou podporu nejen pomocí funce RDA a také kupříkladu službu Expert Alerts pro prediktivní údržbu strojového parku připojené techniky John Deere. Tato vyspělá funkce umožňuje identifikovat možné chyby a poruchy dříve, než k nim skutečně dojde.

Přečtěte si také

Autor: Milan Jedlička1)
Foto: John Deere

1) z podkladů John Deere

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.