Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 18.4. – svátek slaví Valérie

Tato vychytávka zaujala miliony lidí, nestojí mnoho

Zveřejněno: 1. 6. 2018

Rakouská společnost OMP Trade GmbH prodává svůj patentovaný produkt FLEDBAG®, jenž slouží pro jednodušší vyprazdňování pytlů či velkoobjemových vaků big bag. Jejich produkt zaujal miliony lidí.

FLEDBAG® Original je pomůcka, která usnadní vyprazdňování vaků.

FLEDBAG® je k dostání ve dvou verzích - FLEDBAG® Original a FLEDBAG® Easy. FLEDBAG® Original je výhradně určen pro jednorázové pytle, protože FLEDBAG® jej propíchne a poškodí. Za to FLEDBAG® Easy je naopak určen pro vaky, které se opakovaně používají.

Oba ruční nástroje zjednodušují vyprazdňování vaků. Velkou výhodou je, že si můžete velmi jednoduše dávkovat vyprazdňování. FLEDBAG® Original a FLEDBAG® Easy mají v závislosti na používání neomezenou životnost. Je důležité, aby obsah velkého vaku neobsahoval hrudky.

Jak nástroj funguje, se můžete podívat na přiložených videích. Nástroje byly dokonce k vidění na letošním veletrhu TechAgro v Brně. Výrobce si FLEDBAG® Original cení na 138 eur a FLEDBAG® Easy na 132 eur. Oba produkty lze pořídit za cenu 242 eur. Nástroje dokážou vyprázdnit vaky s hnojivem, pelety, solí, semeny apod.

Autor: Milan Jedlička
Foto: OMP Trade GmbH

Tématické tagy


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.