Víceúčelové rotační plečky GST BIOSTAR. Nástroj na celoplošnou mechanickou kultivaci
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Triotrac M je zbrusu nový samojízdný krmný vůz od Trioliet

Zveřejněno: 26. 1. 2021

Tento krmný vůz disponuje ložnou plochou o objemu 14 m3 a jedním vertikálním šnekem. Nechybí ani řezací a nakládací systém s plnicím rotorem. Triotrac M je zbrusu novým samojízdným a samonakládacím krmným vozem firmy Trioliet.

Kompaktní samojízdný krmný vůz Trioliet Triotrac M

Unikátní řezací nakládací systém s krmivem manipuluje šetrně, beze ztrát a umisťuje ho do ložné plochy krmného vozu. Triotrac M může odebírat siláž z výšky až 4,5 metrů.

Kompaktní samojízdný krmný vůz Trioliet Triotrac M je velmi obratný a hodí se i do provozu v nízkých stájích se stísněným prostorem. Distribuce krmiva hospodářským zvířatům může být prováděna přes dopravník ze zadní strany krmného vozu nebo přes otvory z obou stran stroje.

Kabina krmného vozu je výškově nastavitelná, obsluha má tak vždy perfektní výhled na nakládací systém. K ovládání stroje se používá joystick v loketní opěrce. Všechna nastavení pro plnění, míchání a distribuci krmiva lze upravit pomocí joysticku. U modelu Triotrac M je vznětový motor umístěn v zadní části stroje a je tak snadno přístupný (např. kvůli údržbě).

Technická data k novému krmnému vozu
Technická data k novému krmnému vozu
Autor: Milan Jedlička1)
Foto: Trioliet

1) z podkladů Trioliet


Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.
Vycházíme i v tisku. Časopis Agroportal24h.cz můžete mít ve schránce zcela zdarma.