Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 29.4. – svátek slaví Robert

Závod na výrobu traktorů Massey Ferguson v Beauvais získal certifikát ISO 14001

Zveřejněno: 24. 3. 2024

Značka Massey Ferguson oznamuje, že získala certifikát ISO 14001 pro svůj systém environmentálního managementu (EMS) ve svém závodě v Beauvais ve Francii. Vyrábí se tam traktory.

Závod na výrobu traktorů Massey Ferguson v Beauvais získal certifikát ISO 14001.

ISO 14001 je mezinárodně dohodnutá norma, která poskytuje společnostem rámec, jenž jim pomáhá identifikovat, monitorovat a řídit jejich environmentální výkonnost prostřednictvím efektivní spotřeby zdrojů, minimalizace odpadů a snižování dopadů na základě jejich vlastních priorit a cílů.

Certifikaci udělila na konci ledna 2024 společnost Apave ve francouzském Beauvais.

Massey Ferguson Campus EMS podle celosvětově nejuznávanějších standardů dokládá závazek společnosti AGCO snižovat ekologickou stopu svých provozů a služeb a přijímat konkrétní opatření v boji proti změně klimatu.

„Jsme odhodláni stanovit krátkodobé snížení emisí v rámci celého provozu. Získání certifikace ISO 14001 pomáhá rozvíjet udržitelné postupy ve všech oblastech naší stopy, včetně vody, odpadu, energie a emisí,“ řekl Thierry Lhotte, viceprezident a výkonný ředitel Massey Ferguson Europe & Middle East. „Vytvořením formálního systému EMS, který je certifikován podle normy ISO 14001, si naši prodejci, distributoři a koncoví zákazníci mohou být jisti, že dodržujeme osvědčené postupy, které řídí a minimalizují náš dopad na životní prostředí, a zároveň poskytujeme zákazníkům řešení, která podporují jejich přechod na udržitelnější postupy. Je to důležitý úspěch a přímý výsledek odhodlání a tvrdé práce našich týmů.“