AgroEcoPower na Techagro 2024. Pavilon P, stánek 056
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Články na Agroportal24h.cz

Nový meziřádkový kultivátor EINBÖCK CHOPSTAR-VERSO je schopen ošetřit rostliny v počáteční růstové fázi

(18.5.2022) EINBÖCK představuje nový meziřádkový kultivátor, který kombinuje výhody kultivátorů EINBÖCK CHOPSTAR-TWIN a EINBÖCK CHOPSTAR-TWIN. Výsledkem je speciální meziřádkový kultivátor EINBÖCK CHOPSTAR-VERSO.

Fliegl rozšiřuje nabídku přepravníků balíků o nový model Fliegl DPW210 BL Ultra

(17.5.2022) Jihoněmecký výrobce dopravní techniky Fliegl rozšiřuje svou nabídku přepravních vozů. Německá rodinná firma Fliegl již vyrábí širokou škálu přepravníků s délkou ložné plochy od 5,40 m až po více než 11 m s různým počtem náprav.

Společnost PEKASS získala výhradní zastoupení pro techniku Horsch v Královéhradeckém kraji

(17.5.2022) Společnost PEKASS je již přes 30 let významným dodavatelem zemědělské a komunální techniky v Čechách. Známá je především prodejem a servisem strojů značek JCB a Horsch. Od března letošního roku má nově výhradní zastoupení pro techniku Horsch i v…

Nový lis Case IH RB HD Pro dokáže slisovat až 30 tun materiálu za hodinu

(16.5.2022) Case IH rozšiřuje svou řadu lisů s variabilní komorou o nový lis Case IH RB HD Pro. Výkonný stroj, který byl představen na veletrhu Agra v Lipsku, je určen pro zemědělské podniky a poskytovatele služeb.

70. léta ve znamení navyšování výkonů traktorů. V ČSSR vznikla unikátní orební souprava OS-360

(16.5.2022) Konec sedmdesátých let minulého století znamenal nárůst výkonů traktorů, používaných převážně pro zpracování půdy. V ČSSR, Maďarsku i USA vznikly zajímavé traktory s výkonným motorem. Spojení dvou energetických jednotek bylo vypracováno v ČSSR ve VÚZS…

Traktory Kubota M5 a M7 se osvědčují i při pěstování ovoce a zeleniny u Miklasů

(13.5.2022) Farma u Miklasů má historii dlouhou třicet let, přičemž před šesti lety bylo jejími majiteli vybudováno zcela nové zázemí. Hospodářství je postupně vybavováno moderní technikou a v usnadnění pracovních činností souvisejících s pěstováním ovoce a zeleniny…

Škoda 706 MT se neměla vyrábět. Dočasné nouzové řešení nakonec trvalo přes 20 let

(13.5.2022) Tato řada se v podstatě neměla vyrábět, jde o „dočasné nouzové řešení“, které se nakonec ve výrobě udrželo přes dvacet let.

John Deere 5G: Více výkonu a komfortu pro speciální traktory

(12.5.2022) Modelové řada traktorů John Deere 5G nyní nabízí ještě větší rozmanitost modelů a větší jízdní komfort pro různé úkoly. Tato řada získala nejen pět nových výkonnějších modelů v řadách John Deere GV, John Deere GN, John Deere GF a John Deere GL, ale také…

Česká stopa na veletrhu AGRA 2022 v Lipsku. O produkty JUTA je v německy mluvících státech zájem

(12.5.2022) Zemědělství ve východním a středním Německu tradičně každé dva roky reprezentuje výstava AGRA. Letošní ročník podle organizátorů a návštěvníků sklidil velký úspěch. Veletrhu se zúčastnila i společnost JUTA.

Paralelní posuvný rám Steketee EC-Steer je nově k dispozici i pro jiné značky meziřádkových kypřičů

(11.5.2022) Paralelní posuvný rám Steketee EC-Steer je k dispozici jako nedílná součást standardních strojů Steketee nebo jako samostatná jednotka, kterou lze použít k modernizaci jakýchkoli jiných kypřičů. Dodává se ve dvou verzích.

Rozmetadla minerálních hnojiv DCM – novinka na českém trhu

(11.5.2022) Příchod rozmetadel značky DCM na český trh přináší mnoho komfortních prvků pro obsluhu a nastavení stroje. Tato rozmetadla také nabízí univerzálnost a snadné přizpůsobení lopatek aktuálním podmínkám. Rovnoměrná distribuce hnojiv je u rozmetadel dosažena…

JCB 542-70 AGRI Pro: Nejsilnější a nejrychlejší teleskopický nakladač od JCB

(10.5.2022) Aby bylo možné pracovat rychle a zvedat velké množství materiálu, vyvinula společnost JCB nový teleskopický manipulátor. Podle výrobce stroje má JCB 542-70 AGRI Pro maximální rychlost 50 km/h a nosnost až 4 200 kg při výšce zdvihu 7 metrů.

Široké portfolio lisů Kverneland pro každého

(10.5.2022) Severský výrobce zemědělské techniky Kverneland nabízí široké portfolio lisů na válcové balíky, ze kterých si vyberou majitelé malých hobby farem, ale zároveň nabízí i profi modely určeny pro podniky s velkou výměrou či provozovatele zemědělských služeb.