Agromex - Největší distributor zemědělské techniky v ČR
Dnes je 28.4. – svátek slaví Vlastislav

BKT se opět stane sponzorem Tractor of The Year 2024

Zveřejněno: 14. 2. 2024

Společnosti BKT a Tractor Of The Year opět spojily své síly a posílily své dlouholeté partnerství. Oficiální podpis obnovení smlouvy o prodloužení sponzorství na další čtyři roky se uskutečnil v evropské centrále společnosti BKT v Seregnu.

BKT se opět stane sponzorem Tractor of The Year 2024.

Špičkové řešení, inovace a udržitelnost jsou hesla, která budou v příštích letech charakterizovat prestižní ocenění symbolizující začátek nové éry této dlouholeté iniciativy. Počínaje letošním rokem a plně v souladu s neustálým vývojem, který od té doby pohání svět zemědělských strojů, zavede Tractor of The Year v rámci kategorií převratné změny zohledňující výkon traktorů.

„Pro nás v BKT bylo obnovení sponzorství TotY přirozenou volbou. Skutečně jsme se rozhodli být další čtyři roky partnerem této dlouholeté iniciativy, která je založena na hodnotách, jež plně sdílíme a s nimiž se ztotožňujeme. Platí to zejména o vizi zaměřené do budoucnosti a důrazu na udržitelnost, což jsou dva prvky, které máme společné. Rozhodně se tedy těšíme, že budeme společně slavit po boku vítězů nadcházejícího ročníku,“ uvádí Lucia Salmaso, generální ředitelka společnosti BKT Europe.

Akce Tractor of The Year 2024 je naplánována na 6. listopadu 2024 v rámci veletrhu EIMA International 2024 v Boloni.