Dnes je 1.5.

Bobcat oznamuje vstup na trh se stroji Ryan pro péči o trávník

Zveřejněno: 6. 6. 2023

Produkty pro péči o trávník rozšiřují sortiment společnosti Bobcat v oblasti údržby pozemků a zeleně.

Bobcat oznamuje vstup na trh se stroji Ryan pro péči o trávník.

Bobcat nyní nabízí výkonnou řadu strojů Ryan pro péči o trávník v Evropě, na Středním východě a v Africe (EMEA). Nová řada strojů na údržbu půdy a zelených ploch (GME), která je nyní k dispozici v síti autorizovaných prodejců Bobcat, zahrnuje rozšířené portfolio vysoce výkonných, komerčně vyráběných a odolných strojů na údržbu trávníku, provzdušňovačů, kypřičů, vertikutátorů a fréz. Značka Ryan Turf je na trhu již více než 75 let a je dobře známá profesionálům v oblasti péče o trávníky v Evropě a Severní Americe.

Řada zařízení pro péči o trávník Ryan Turf zahrnuje následující robustní, uživatelsky přívětivé a vysoce kvalitní stroje:

  • Provzdušňovače Lawnaire odstraňují z trávníku malé chuchvalce travní plsti a zeminy, čímž zlepšují přirozené provzdušňování půdy, absorpci vody a hnojiv a posilují kořeny trávy.

  • Vertikutátory trávníku REN-O-THIN odstraňují odumřelé vrstvy trávy, aby byl trávník zelenější a zdravější, a minimalizují riziko vzniku chorob.

  • Vertikutátor Mataway je určen pro náročnou vertikutaci trávníku. Zvládne až 1 700 m2 za hodinu. Pomocí pěti typů nožů dokáže vertikutovat až 6 mm hluboko do půdy.

  • Secí stroj Mataway je robustní a výkonný stroj, který ukládá osivo přímo do půdních drážek pro rychlé klíčení a kontakt osiva s půdou. Secí stroj vysévá travní osivo přímo do stávajícího trávníku, aniž by docházelo k rozrušování trávníku nebo půdy.

  • Sekačky Jr. se již více než 75 let uplatňují v oblasti sportovních trávníků. Čtyři modely sekaček nabízejí dlouhou životnost a spolehlivý výkon. Stroje lze také použít k odstranění poškozeného trávníku, aby bylo možné okamžitě položit nový trávník.